Щи з кислої капусти
(покроковий рецепт з фото)
Розповім вам, як приготувати борщ з кислої капусти. Спробуйте, вам обов'язково сподобається таке перше блюдо! Капуста надає правильну кислинку, а засмажкою - правильну "жирність" . Рекомендую!
Ділюся з вами приголомшливим, ситним, смачним і в той же час простим рецептом щей з кислої капусти! Можна це блюдо робити на основі бульйону з яловичини або свинини, і навіть на курячому бульйоні я пробувала готувати такі щі, і все одно було смачно! Спробуйте! А я вам розповім, як приготувати борщ з кислої капусти!
- Свинина - 500 грам
- Капуста квашена - 500 грам
- Морква - 2 штуки
- Цибуля - 2 штуки
- Картопля - 4 штуки
- Лавровий лист - 2 штуки
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Кріп сушений - 1 Чайна ложка
- Масло рослинне - 6 Ст. Ложок
- Спеції - За смаком
1. Промиємо м'ясо, помістимо його в чисту воду і поставимо на вогонь. Коли закипить, зменшимо вогонь і знімемо піну.
2. Коли піни НЕ буде, додамо картоплю і лавровий лист. На невеликому вогні варимо 5-10 хвилин.
3. Цибуля і моркву обсмажити на половині рослинного масла. Спеції - за смаком. Додамо в каструлю, коли картопля стане вже майже м'якою.
4. Тепер на іншій половині масла тушкуємо капусту, її теж додамо в каструлю. Тепер і спеції додамо за смаком.
5. Коли і м'ясо, і овочі будуть готові, вимкнемо вогонь і під кришкою наполягаємо суп ще півгодини.