Рецепт Щи з кислої капусти фото

Щи з кислої капусти
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Овочі , Капуста , Квашена капуста
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід
Супи , Щи
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Розповім вам, як приготувати борщ з кислої капусти. Спробуйте, вам обов'язково сподобається таке перше блюдо! Капуста надає правильну кислинку, а засмажкою - правильну"жирність" . Рекомендую!

Опис приготування:

Ділюся з вами приголомшливим, ситним, смачним і в той же час простим рецептом щей з кислої капусти! Можна це блюдо робити на основі бульйону з яловичини або свинини, і навіть на курячому бульйоні я пробувала готувати такі щі, і все одно було смачно! Спробуйте! А я вам розповім, як приготувати борщ з кислої капусти!

  • Свинина - 500 грам
  • Капуста квашена - 500 грам
  • Морква - 2 штуки
  • Цибуля - 2 штуки
  • Картопля - 4 штуки
  • Лавровий лист - 2 штуки
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Кріп сушений - 1 Чайна ложка
  • Масло рослинне - 6 Ст. Ложок
  • Спеції - За смаком
щи з кислої капусти - фото крок 1
1. Промиємо м'ясо, помістимо його в чисту воду і поставимо на вогонь. Коли закипить, зменшимо вогонь і знімемо піну.
щи з кислої капусти - фото крок 2
2. Коли піни НЕ буде, додамо картоплю і лавровий лист. На невеликому вогні варимо 5-10 хвилин.
щи з кислої капусти - фото крок 3
3. Цибуля і моркву обсмажити на половині рослинного масла. Спеції - за смаком. Додамо в каструлю, коли картопля стане вже майже м'якою.
щи з кислої капусти - фото крок 4
4. Тепер на іншій половині масла тушкуємо капусту, її теж додамо в каструлю. Тепер і спеції додамо за смаком.
щи з кислої капусти - фото крок 5
5. Коли і м'ясо, і овочі будуть готові, вимкнемо вогонь і під кришкою наполягаємо суп ще півгодини.

Схожі рецепти