Сало з зеленню і часником
(покроковий рецепт з фото)
Сало з часником і зеленню - це дуже проста і чудова закуска. Один раз приготувавши цю закуску, ви зможете зберігати її в холодильнику цілий рік і балувати себе коли вам цього захочеться.
Всім господаркам на замітку - дуже простий і смачний рецепт закуски сала з часником. Ріжемо сало, перемішуємо з часником, подрібнюємо в м'ясорубці або за допомогою блендера і додаємо кріп. Вуаля! Цю закуску можна подавати до столу з хлібом, хлібцями, сухариками і у кого на що фантазії вистачить! Смачного!
- Сало солёное - 300 грам
- Часник - 10 зубчиків
- Кріп - 15 грам
Беремо солоне сало і якщо у нього є шкіра, то відокремлюємо її.
Ріжемо сало невеликими шматочками.
Очищаємо зубчики часнику.
Подрібнюємо сало разом з часником. Для цього можна використовувати блендер або м'ясорубку.
Дрібно нарізаємо кріп.
Додаємо кріп до перемолоти салу з часником. Усе! сніданок готовий. Тепер її можна відразу подавати до столу або ж розкласти по банках і відправити в холодильник. Така закусна може зберігатися в холодильнику до 1 року.