Рецепт Сало з зеленню і часником фото

Сало з зеленню і часником
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Українська кухня
М'ясо , Субпродукти , Сало
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На швидку руку , На святковий стіл
Солоне
Кількість порцій: 1
Час приготування: 15 хв.

Сало з часником і зеленню - це дуже проста і чудова закуска. Один раз приготувавши цю закуску, ви зможете зберігати її в холодильнику цілий рік і балувати себе коли вам цього захочеться.

Опис приготування:

Всім господаркам на замітку - дуже простий і смачний рецепт закуски сала з часником. Ріжемо сало, перемішуємо з часником, подрібнюємо в м'ясорубці або за допомогою блендера і додаємо кріп. Вуаля! Цю закуску можна подавати до столу з хлібом, хлібцями, сухариками і у кого на що фантазії вистачить! Смачного!

  • Сало солёное - 300 грам
  • Часник - 10 зубчиків
  • Кріп - 15 грам
сало з зеленню і часником - фото крок 1
Беремо солоне сало і якщо у нього є шкіра, то відокремлюємо її.
сало з зеленню і часником - фото крок 2
Ріжемо сало невеликими шматочками.
сало з зеленню і часником - фото крок 3
Очищаємо зубчики часнику.
сало з зеленню і часником - фото крок 4
Подрібнюємо сало разом з часником. Для цього можна використовувати блендер або м'ясорубку.
сало з зеленню і часником - фото крок 5
Дрібно нарізаємо кріп.
сало з зеленню і часником - фото крок 6
Додаємо кріп до перемолоти салу з часником. Усе! сніданок готовий. Тепер її можна відразу подавати до столу або ж розкласти по банках і відправити в холодильник. Така закусна може зберігатися в холодильнику до 1 року.

Схожі рецепти