Сало, солене з часником
(покроковий рецепт з фото)
Привіт всім любителям смачного сала! сьогодні розповім, як приготувати сало, солене з часником. Буде дуже смачно, обіцяю. Ідеальна закуска, яку можна довго зберігати в морозильнику.
Сьогодні ви дізнаєтеся, як приготувати сало, солене з часником, смачну, гостру і в той же час ароматну закуску, яка стане прикрасою будь-якого столу, як повсякденного, так і святкового. Обов'язково спробуйте цей рецепт, ви не пошкодуєте, адже результат не змусить себе чекати. Крім свого смаку це блюдо несе в собі багато користі, особливо в зиязикай період часу.
- Сало - 500 грам
- Часник - 10-15 зубчиків
- Запашний перець - 10-20 грам
- Вода - 6 літрів
- Сіль - 1-1, 5 кілограма
1
Спочатку необхідно нарізати сало шматочками довгої 20 см, шириною 10 см. Часник очищаємо і нарізаємо на довільні шматочки. Сало необхідно проткнути ножем по всій поверхні, вкласти в отвір шматочки часнику, посипати запашним перцем.
2
В окремій ємності готуємо розсіл. Для цього необхідно змішати пачку солі з водою. Заливаємо розсолом сало і відправляємо в холодне місце під прес.
3
Витримуємо сало протягом 7 днів, після закінчення яких воно буде готове до вживання. Рекомендується після приготування перекласти сало в банку, затоку розсолом і накривши кришкою. Сало солоне з часником готове, смачного!