Рецепт Сало, солене з часником фото

Сало, солене з часником
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Українська кухня
М'ясо, Овочі, Субпродукти, Часник, Сало
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю
Солоне

Привіт всім любителям смачного сала! сьогодні розповім, як приготувати сало, солене з часником. Буде дуже смачно, обіцяю. Ідеальна закуска, яку можна довго зберігати в морозильнику.

Сьогодні ви дізнаєтеся, як приготувати сало, солене з часником, смачну, гостру і в той же час ароматну закуску, яка стане прикрасою будь-якого столу, як повсякденного, так і святкового. Обов'язково спробуйте цей рецепт, ви не пошкодуєте, адже результат не змусить себе чекати. Крім свого смаку це блюдо несе в собі багато користі, особливо в зиязикай період часу.

  • Сало - 500 грам
  • Часник - 10-15 зубчиків
  • Запашний перець - 10-20 грам
  • Вода - 6 літрів
  • Сіль - 1-1, 5 кілограма
1
Спочатку необхідно нарізати сало шматочками довгої 20 см, шириною 10 см. Часник очищаємо і нарізаємо на довільні шматочки. Сало необхідно проткнути ножем по всій поверхні, вкласти в отвір шматочки часнику, посипати запашним перцем.
2
В окремій ємності готуємо розсіл. Для цього необхідно змішати пачку солі з водою. Заливаємо розсолом сало і відправляємо в холодне місце під прес.
3
Витримуємо сало протягом 7 днів, після закінчення яких воно буде готове до вживання. Рекомендується після приготування перекласти сало в банку, затоку розсолом і накривши кришкою. Сало солоне з часником готове, смачного!

Схожі рецепти