Салат з яловичиною та корейською морквою
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 0 хв.
У цьому рецепті я розповім, як приготувати салат з яловичиною і корейською морквою. Рецепт зовсім простий, але блюдо виходить воістину оригінальним. Таке блюдо буде свіжим"островом" на вашому столі.
Опис приготування:
Начебто салатик, але він з легкістю замінить вечерю. Там є і м'ясо, і гарнір, і так багато вітамінних овочів. Виходить дуже смачно, а головне - так яскраво і свіжо. Цей салат прийшов до нас зі східних країн і підкорив мільйони господинь своєю простотою і чудовим смаком, а ще - шикарним зовнішнім виглядом, салатик точно не залишиться без уваги ваших гостей. Тепер ви знаєте, як приготувати салат з яловичини з корейською морквою.
- Буряк - 1 штука
- Картопля - 2 штуки
- Корейська морква - 150 грам
- Яловичина - 500 грам
- Цибуля - 1 штука
- Капуста - 200 грам
- Огірок - 1 штука
- Часник - За смаком
- Майонез - За смаком
Поріжте яловичину на шматочки, обсмажте м'ясо на олії до готовності.
Дрібно поріжте картоплю, капусту і огірок. Потріть буряк на крупній тертці.
Обсмажте картопля в олії до золотистої скоринки. Готову картоплю викладіть на тарілку. Не забудьте промокнути його паперовою серветкою, щоб вбралося зайве масло.
Обсмажене м'ясо зніміть з вогню, видавіть в нього часник. Перемішайте і обов'язково посоліть.
Викладіть на тарілку все інгредієнти. У центр покладіть дрібно порізану цибулю, а на - нього ложку майонезу. Для естетки їх зазвичай не змішують, а викладають по секціях.