Салат з яловичини з огірком
(покроковий рецепт з фото)
Хочу вам розповісти, як приготувати салат з яловичини з огірком, - легкий і швидкий в приготуванні, і дієтичний при цьому! Так що можна себе побалувати іноді смачним і корисним вечерею, вірно?
Як вид, цей салат з яловичини з огірком в домашніх умовах і справді виходить дуже апетитним на вигляд. А щоб його спробувати - просто приготуйте, тим більше, що ніяких понад дорогих і недоступних інгредієнтів в салаті немає! До того ж, цей рецепт приготування салату з яловичини з огірком дуже універсальний, - його можна подавати до будь-якого гарніру, або ж подавати як самостійне легке блюдо.
- Яловичина - 100 грам
- Огірки - 100 грам
- Стеблова селера - 50 грам
- Масло оливкове - 50 мілілітрів
- Соєвий соус - 15 мілілітрів
- Зелень - За смаком
- Спеції - За смаком
- Кунжут - За смаком
1. Яловичину відварити в підсоленій воді, остудити і обсушити.
2. Огірки ріжемо дуже тоненькими кружальцями, селера - соломкою. Складаємо в салатницю.
3. Зробимо поки соус. Змішаємо соєвий соус, рослинна олія, і, якщо хочете - всілякі приправи.
4. Остигнула яловичину ріжемо, додамо до овочів. Додамо соус, зелень за смаком, перемішаємо. Посипаємо кунжутом і подаємо до столу!