Салат з яловичини з цибулею
(покроковий рецепт з фото)
До вашої уваги - класичний рецепт салату з яловичини з цибулею. У ньому немає нічого зайвого, тільки яйця, яловичина і цибулю. Виходить, як і все геніальне, просто і смачно можна зробити ситне блюдо!
Відразу ж хочу замінити, що за рахунок того, що інгредієнтів в салаті мало, його можна готувати досить часто. Відмінне доповнення до будь-якого гарніру, а особливо - до смаженої картоплі! Виходить дуже смачно, до речі, якщо вже остигнула яловичину полити соєвим соусом. Спробуйте і так, і так, а я вам поки розповім, як приготувати салат з яловичини з цибулею за класичним рецептом! сподіваюся, вам сподобається!
- Яловичина - 200 грам
- Цибуля - 100 грам
- Сир - 100 грам
- Яйця - 4 штуки
- Оцет - 4 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Майонез - За смаком

1. Спочатку - підготовчий етап. Яловичину і яйця відварити і остудити. Цибулю ріжемо півкільцями, і в мисці маринуємо разом з оцтом і 2 ст.Л. Води.

2. Через 15 хвилин цибулю відціджуємо від маринаду, викладаємо на дно салатниці. Зверху - шар майонезу.

3. Далі - шар яловичини (її можна посолити), і знову шар майонезу.

4. Далі - шар перетертих яєць і сиру. Салат тримаємо в холодильнику 10-15 хвилин, і можна подавати!