Салат з тофу
(покроковий рецепт з фото)
Цей салат неодмінно сподобається вегетаріанцям. Також його оцінять ті, що постять люди. Салат досить ситний, надає енергію, корисний і готується просто. Раджу спробувати!
Звичайно, по бажанню, Ви цілком можете додати інші овочі, зелень, спеції. Салат виходить дуже смачним, ситним і в той же час легким. Пригощайтеся!
- Стручковая фасоль - 200 грам
- Тертий імбир - 1/2 чайних ложки
- Часник - 2 зубчики
- Темний соєвий соус - 1 Ст. Ложка
- Кунжутну олію - 1 Ст. Ложка
- Тофу - 200 грам
- Морквина - 2 штуки
- Арахіс - 2 Ст. Ложки
1. Тофу наріжте кубиками.
2. Змішайте соєвий соус і кунжутне масло.
3. Додайте імбир і кубики тофу. Залиште маринуватися хвилин на 10.
4. Квасоля відваріть протягом 5 хвилин, потім обдайте холодною водою.
5. Морква почистіть і натріть на тертці.
6. З'єднайте квасоля, морква, тофу і трохи маринаду.
7. Додайте арахіс і подавайте до столу. Смачного!