Салат з солоними опеньками
(покроковий рецепт з фото)
Цей рецепт приготування салату з солоними опеньками я вважаю справжньою знахідкою! Всі продукти прості, зате як оригінально вони поєднуються з заправкою! Просто в готуванні і надзвичайно смачно!
Погодьтеся, такий салат з солоними опеньками в домашніх умовах готується просто-таки до непристойності просто! Зате як же він ефектно виглядає на святковому столі, уявіть! А про смак я нічого розписувати Не буду, - ясно ж, що з таких смачних інгредієнтів поганого салату не вийде! Так що просто спробуйте до наступного приходу гостей приготувати його, тим більше, що тепер ви знаєте, як зробити салат з солоними опеньками!
- Куряче філе - 400 грам
- Опеньки солоні - 300 грам
- Яйця - 2 штуки
- Сир твердий - 80 грам
- Масло рослинне - 5 Ст. Ложок
- Оцет яблучний - 1 Ст. Ложка
- Спеції - За смаком
1. Спочатку - підготовчий етап. Відварюємо в підсоленій воді філе і яйця, а потім охолоджуємо. Варити, зрозуміло, окремо. Коли охолонуть - ріжемо дрібними кубиками.
2. Робимо заправку. Змішаємо оцет, олія, сіль, перець, і всілякі приправи на ваш смак.
3. А тепер викладаємо салат шарами. Шар курки поливаємо заправкою, потім шар яєць теж поливаємо заправкою, потім шар тертого сиру і грибів прямо з банки. Верх можете поливати, а можете не поливати. Салат готовий!