Салат з редиски на зиму
(покроковий рецепт з фото)
Редиска хороша не тільки в свіжому, але і в маринованому вигляді. Приготуйте смачний і оригінальний салат з редиски на зиму за моїм рецептом. Вам точно сподобається!
Смачний овочевий салат завжди буде актуальним, тим більше в зиязикай час. Салат з редиски на зиму - це відмінна альтернатива традиційним огірків і помідорів. З редиски виходить незвичайна закуска до будь-якого гарніру. Готується легко і просто. У сезон свіжих овочів неодмінно підготуйте на зиму такий незвичайний салат.
- Rediska - 500 грам
- Вода - 500 грам
- Рослинна олія - 60 грам
- Оцет 9% - 1 Ст. Ложка
- Сіль - 40 грам
- Цукор - 5 грам
- Кріп - 5 грам
- Лавровий лист - 2 штуки
- Перець горошком - 3-4 штук
Підготуйте інгредієнти для консервування салату з редиски на зиму.
Вимийте редиску, зріжте хвостики, наріжте овочі полукружкамі.
Додайте лавровий лист і перець горошком. Якщо лавровий лист великий, розламайте його на кілька частин.
Наріжте дрібно кріп і додайте в салат.
Всипте сіль і цукор, перемішайте салат.
Влийте масло, перемішайте і залиште маринуватися мінімум на 30 хвилин.
Викладіть салат в чисті простерилізовані банки.
Закип'ятіть воду, влийте оцет і вимкніть вогонь.
Гарячим маринадом залийте салат в банках.
Салат простерилизуйте в каструлі з водою протягом 15 хвилин.
Закатати кришками, остудіть під ковдрою і зберігайте в погребі чи комори.