Рецепт Салат з редиски на зиму фото

Салат з редиски на зиму
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Редис
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування
На обід , На полуденок , Корисний обід , На сніданок , Здоровий сніданок
Заготовки , Консервація
Кількість порцій: 1
Час приготування: 19 г. 0 хв.

Редиска хороша не тільки в свіжому, але і в маринованому вигляді. Приготуйте смачний і оригінальний салат з редиски на зиму за моїм рецептом. Вам точно сподобається!

Опис приготування:

Смачний овочевий салат завжди буде актуальним, тим більше в зиязикай час. Салат з редиски на зиму - це відмінна альтернатива традиційним огірків і помідорів. З редиски виходить незвичайна закуска до будь-якого гарніру. Готується легко і просто. У сезон свіжих овочів неодмінно підготуйте на зиму такий незвичайний салат.

  • Rediska - 500 грам
  • Вода - 500 грам
  • Рослинна олія - 60 грам
  • Оцет 9% - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - 40 грам
  • Цукор - 5 грам
  • Кріп - 5 грам
  • Лавровий лист - 2 штуки
  • Перець горошком - 3-4 штук
салат з редиски на зиму - фото крок 1
Підготуйте інгредієнти для консервування салату з редиски на зиму.
салат з редиски на зиму - фото крок 2
Вимийте редиску, зріжте хвостики, наріжте овочі полукружкамі.
салат з редиски на зиму - фото крок 3
Додайте лавровий лист і перець горошком. Якщо лавровий лист великий, розламайте його на кілька частин.
салат з редиски на зиму - фото крок 4
Наріжте дрібно кріп і додайте в салат.
салат з редиски на зиму - фото крок 5
Всипте сіль і цукор, перемішайте салат.
салат з редиски на зиму - фото крок 6
Влийте масло, перемішайте і залиште маринуватися мінімум на 30 хвилин.
салат з редиски на зиму - фото крок 7
Викладіть салат в чисті простерилізовані банки.
салат з редиски на зиму - фото крок 8
Закип'ятіть воду, влийте оцет і вимкніть вогонь.
салат з редиски на зиму - фото крок 9
Гарячим маринадом залийте салат в банках.
салат з редиски на зиму - фото крок 10
Салат простерилизуйте в каструлі з водою протягом 15 хвилин.
салат з редиски на зиму - фото крок 11
Закатати кришками, остудіть під ковдрою і зберігайте в погребі чи комори.

Схожі рецепти