Салат з пророщеним махаємо
(покроковий рецепт з фото)
Про користь пророщених злаків і бобових ви напевно знаєте, тому сьогодні я пропоную втілити ваші знання в життя і приготувати дуже цікавий і корисний салат з пророщеним махаємо. Буде смачно!
Маш - це найдавніша рослина сімейства бобові, з яким нас познайомила азіатська кухня. Маш багатий білком і тому особливо корисний буде тим, хто дотримується вегетаріанської або веганскої дієти, а також дотримується посту. А якщо ви хочете отримати від цих бобів максимальну користь, то найкраще їх проростити. Найсмачнішими боби стають на третій день від початку пророщування, коли довжина паростка досягає двох сантиметрів. При цьому маш зберігає свій солодкий смак, чимось нагадує свіжий зелений горошок, а паростки стають соковитими. Пророщувати маш не тільки корисно, але і цікаво. І хоч весь процес займає кілька днів, особливих зусиль він не вимагає. Більш детально, як приготувати салат з пророщеним махаємо, я розповім у своєму рецепті. Готуйте на здоров'я і з задоволенням!
- Відмінно - 1/2 склянки
- Лук червоний - 1 штука
- Помідори черрі - 5 штук
- Петрушка - 1 пучок
- Зелена цибуля - 2 штуки
- Часник - 2 зубчики
- Дижонская гірчиця - 1 Чайна ложка
- Лимонний сік - 3 Ст. Ложки
- Оливкова олія Extra virgin - 6 Ст. Ложок
- Перець мелений - За смаком
- Сіль морська - За смаком