Салат з перловкою
(покроковий рецепт з фото)
У скарбничку з недорогими і цікавими стравами хочу запропонувати вам додати досить ситний салатик. Найчастіше в салати з круп додають рис, проте перлова крупа - класний інгредієнт. Спробуйте!
Пропоную Вашій увазі ідею, як приготувати салат з перловкою, овочами і сиром "фета" . Чудовий варіант на кожен день, який сміливо замінить основне блюдо на обід або вечерю. Проста заправка, невеликий набір інгредієнтів і процес, з яким впорається навіть новачок.
- Крупа перлова - 1 Склянка
- Помідори - 2-3 штук
- Червона цибуля - 1 штука
- Сир "фета" - 200 грам
- Оливкова олія - 100 мілілітрів
- Червоний винний оцет - 30 мілілітрів
- Сіль і перець - За смаком
1. Насамперед потрібно зварити крупу. Промийте її, викладіть в каструлю, влийте 2-2.5 склянки води. Підсолити за смаком і варіть на середньому вогні до готовності.
2. Готову крупу остудіть трохи і викладіть в глибокий салатник. Додайте нарізаний півкільцями цибулю, помідори і сир.
3. Для приготування заправки з'єднайте оливкова олія, оцет, сіль і перець, перемішайте до однорідності.
4. Вилийте заправку в салат і акуратно перемішайте. Можна доповнити також свіжою зеленню.
Смачного!
Смачного!