Салат з перловкою на зиму
(покроковий рецепт з фото)
Приготуйте на зиму смачний і незвичайний салат з перловкою - він доповнить вашу колекцію в коморі. Беріть мій рецепт на замітку.
З простих і доступних продуктів можна заготовити на зиму корисний і смачний салат з перловкою. Відкривши баночку з таким салатом, можна повноцінно і швидко пообідати. Ситний і незвичайний салат неодмінно оцінить ваша сім'я.
- Перловка - 1 Склянка
- Цибуля ріпчаста - 300 грам
- Морквина - 300 грам
- Огірки солені - 250 грам
- Масло рослинне - 80-100 грам
- Оцет 9% - 50 грам
- Сіль - 1 Ст. Ложка
Підготуйте інгредієнти.
Промийте перловку і замочіть у воді на 5-6 годин.
Зваріть перловку до м'якості. Якщо після варіння залишилася вода, злийте її.
Очистіть цибулю і моркву, наріжте овочі кубиками.
Обсмажте овочі на рослинному маслі до прозорості і м'якості.
Додайте в каструлю перловку.
Солоні огірки наріжте кубиками.
Додайте огірки в каструлю до перловки і овочам.
Salat сіль і тушкувати 15-20 хвилин. Після влийте оцет і млоїте ще 5 хвилин.
Гарячий готовий салат перекладіть в простерилізованих банку.
Закатати кришками і утеплите "шубою" . Салат залиште остигати на 5-6 годин, краще на ніч. Вихід салату - 2 баночки по 400 грам.
Смачного!