Салат з перловкою на зиму
(покроковий рецепт з фото)
Приготуйте на зиму смачний і незвичайний салат з перловкою - він доповнить вашу колекцію в коморі. Беріть мій рецепт на замітку.
З простих і доступних продуктів можна заготовити на зиму корисний і смачний салат з перловкою. Відкривши баночку з таким салатом, можна повноцінно і швидко пообідати. Ситний і незвичайний салат неодмінно оцінить ваша сім'я.
- Перловка - 1 Склянка
- Цибуля ріпчаста - 300 грам
- Морквина - 300 грам
- Огірки солені - 250 грам
- Масло рослинне - 80-100 грам
- Оцет 9% - 50 грам
- Сіль - 1 Ст. Ложка

Підготуйте інгредієнти.

Промийте перловку і замочіть у воді на 5-6 годин.

Зваріть перловку до м'якості. Якщо після варіння залишилася вода, злийте її.

Очистіть цибулю і моркву, наріжте овочі кубиками.

Обсмажте овочі на рослинному маслі до прозорості і м'якості.

Додайте в каструлю перловку.

Солоні огірки наріжте кубиками.

Додайте огірки в каструлю до перловки і овочам.

Salat сіль і тушкувати 15-20 хвилин. Після влийте оцет і млоїте ще 5 хвилин.

Гарячий готовий салат перекладіть в простерилізованих банку.

Закатати кришками і утеплите "шубою" . Салат залиште остигати на 5-6 годин, краще на ніч. Вихід салату - 2 баночки по 400 грам.

Смачного!