Салат з пасти з яйцями
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 30 хв.
У цей салат можна покласти багато різних інгредієнтів, таких як солоні огірки, чорні оливки, селера, цибуля білий або червоний, а також улюблені спеції. У сезон свіжої зелені покладіть її більше.
Опис приготування:
Якщо любите селера, то покладіть в салат 2 гілочки, більше не треба, щоб не перебити смак інших компонентів. Любіть чорні оливки? Тоді сміливо покладіть 1/2 склянки чорних оливок без кісточок, попередньо порізавши їх кільцями або на 4 частини. Салат можна їсти в теплому або холодному вигляді, зберігати в холодильнику.
- Яйце велике - 4 штуки
- Макарони - 170 грам
- Сіль, перець чорний мелений - За смаком
- Дижонская гірчиця - 1 Ст. Ложка
- Майонез - 0, 5 склянки
- Огірок маринований - 3 штуки
- Цибуля - 0, 5-1 штуки
- Паприка мелена - 0, 5 чайних ложки
- Зелень - За смаком
1. Підготуйте продукти. Відваріть яйця круто, закип'ятіть воду з сіллю для пасти.
2. У кого немає ваг, то скажу так, мій стакан вміщає 70 г пасти, його обсяг близько 200 мл. Відваріть макарони відповідно до інструкції, я купую макарони тільки твердих сортів, вони корисніше і смачніше. Після готовності воду злийте повністю, макарони остудіть трохи, нічим поки заправляти їх не потрібно.
3. Поріжте соломкою солоні огірочки, цибуля - кубиками, білки яєць теж кубиками.
4. Варені жовтки з'єднайте з майонезом, гірчицею, рубаною зеленню (у мене кріп), сіль-перець і паприку покладіть, перемішайте гарненько заправку для салату.
5. Перемішайте пасту з усіма іншими інгредієнтами, включаючи заправку.
6. Салат з пасти з яйцями готовий. Можна охолодити його в холодильнику протягом 1-2 годин.
7. А мені подобається він в теплому вигляді! приємного!