Салат з курки без майонезу
(покроковий рецепт з фото)
Люди, які дотримуються здорового харчування, уникають майонезу в раціоні. Це і зрозуміло, адже в ньому багато жирів, навіть в легкому. Але це не означає, що потрібно себе обмежувати у виборі страв.
Багато рецептів можуть спокійно існувати з іншого заправкою. Яскравий приклад тому - азіатська кухня. Прочитайте про те, як приготувати салат з курки без майонезу. Це в'єтнамське блюдо досить просте, але все-таки незвичайне. Пікантний смак в поєднанні з протеїном сподобається багатьом.
- Куряча грудка - 200 грам
- Червонокачанна капуста - 50 грам
- Braai - 0, 5 пучка
- Рибний соус - 50 мілілітрів
- Цукор - 1 Ст. Ложка
- Пекінська капуста - 150-200 грам
- М'ята свіжа - 0, 5 пучка
- Кунжут - 1 Ст. Ложка
- Сік лимона або лайма - 50 мілілітрів
- Перець чилі - 2 штуки
Спочатку зробіть соус. Дрібно нарізану перець чилі перемішайте з рибним соусом, соком лимона і цукром.
Наріжте пекінську капусту соломкою. Влийте до неї заправку.
Грудку відварити до готовності, остудіть і розірвіть на волокна. Додайте курку до капусти. Туди ж наріжте червону капусту і нарвіть кінзу з м'ятою. Всипте кунжут.
Салат добре перемішайте. Смачного!