Салат з кульбаб і кропиви
(покроковий рецепт з фото)
Навесні і влітку нам всім особливо хочеться більше зелені на столі, а організму необхідні вітаміни. Тому салат з кульбаб і кропиви буде дуже до речі. Приготувати його дуже просто!
Якщо ви хочете спробувати новий цікавий салат і бажаєте дізнатися, як приготувати салат з кульбаб і кропиви, то просто прочитайте цей рецепт. Для страви вибирайте екологічно чисту зелень, вирощену на дачі або в лісі. Фантазуйте з заправками, отримуйте різні смаки корисного салату.
- Огірок - 1 штука
- Яйце - 2 штуки
- Листя кульбаби - 200 грам
- Листя кропиви - 200 грам
- Будь-яка інша зелень - 1 пучок
- Рослинна олія, сіль, перець - За смаком
Підготуйте всі інгредієнти для салату. Яйця відварити круто. Зелень гарненько вимийте під проточною водою, ображати корінці.
Наріжте огірки і яйця кубиками. Зелень порубати ножем.
Покладіть всі інгредієнти в миску, заправте рослинним маслом, додайте спеції, приправити сіллю. Ви можете використовувати будь-яку олію: оливкова, лляне, кунжутне, гарбузове. Особливо добре зелень поєднується з соняшниковою олією з смаженого насіння. Готовий салат розкладіть по тарілках, прикрасьте квітами кульбаби.