Салат з кропиви
(покроковий рецепт з фото)
На обід, На вечерю, На швидку руку, Корисний обід, Легка вечеря, Обід за 30 хвилин, Обід на швидку руку
Кропива, сама "кусюча" трава, з samom делле неймовірно смачно і корисно. Якщо ви вирішили спробувати кропиву, почніть з легкого, смачного салату з кропиви. Вам сподобається!
Кропива - смачний, корисний, і жахливо недооцінений продукт. Люди бояться злий траву, і тому обходять її стороною. А даремно! кропива - кращий спосіб відновити імунітет після довгої холодної зими. З кропиви готують безліч різних страв - супи, borshti, гарячі страви і салати. Сьогодні я хочу поділитися з вами простим рецептом салату з кропиви - смачного й оригінального. Спробуйте, вам сподобається! Читайте простий рецепт салату з кропиви з фото!
- Кропива - 200 грам
- Funduk - 25 грам
- Петрушка - 20 грам
- Петрушка - 20 грам
- Зелена цибуля - 30 грам
- Яблучний оцет - 1 Чайна ложка
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
- Сіль - 1 щіпка
- Яйця - 2 штуки
Дрібно наріжте петрушку і зелену цибулю. Горіхи подрібнити.
Кропиву обдайте окропом або опустіть в киплячу воду на пару хвилин.
Відкиньте кропиву на друшляк, відіжміть воду і поріжте листя.
Змішайте кропиву, петрушку і зелену цибулю, посоліть і заправте рослинним маслом і яблучним оцтом.
Розкладіть салат по тарілках, посипте горіхами і прикрасьте часточками варених яєць. Смачного!