Салат з крабом
(покроковий рецепт з фото)
Блюдо вишукане і смачне, таке можна зробити до святкового столу. Розповідаю, як приготувати салат з крабом. Не нагромаджувати інші інгредієнти, щоб смак головного добре відчувався.
Дуже часто крабове м'ясо замінюють крабовими паличками. У цій страві не рекомендую робити таку заміну, адже від цього зіпсується смак. Зірка салату - це крабове м'ясо, тому викладаю його на салатні листя, приправляю за смаком спеціями і відразу до столу. Прикрасьте тарілку часточками лимона.
- Майонез - 3 Ст. Ложки
- Цедра лайма - 1, 5 чайних ложки
- Сік лайма - 1 Чайна ложка
- М'ясо краба - 450 грам
- Сіль, перець - За смаком
- Салатні листя - 6-8 штук
- Лимон - За смаком (для прикраси)
1
У миску перекладіть м'ясо, сік і цедру лайма, посоліть трохи і поперчіть.
2
Додайте майонез (не поспішайте викладати весь відразу) і добре перемішайте. Розберіть салат на листя, промийте і витріть серветками.
3
Викладіть на блюдо салатні листя, поверх них укладете крабів і прикрасьте часточками лимона.
4
Подавайте салат відразу після приготування або надішліть його на деякий час в холодильник.