Салат з грудкою і корейською морквою
(покроковий рецепт з фото)
Ніжний і дуже поживний салатик представляється вашій увазі. Найсмачніший салат з моркви, який я коли-небудь пробувала. А ви знаєте, як приготувати салат з грудкою і корейською морквою?
Такий салатик можна готувати мало не кожен день. Рецепт, як приготувати салат з грудкою і корейською морквою, простий, приготування займе не більше 30 хвилин. Замість майонезу можна використовувати сметанний соус. Так само можна додати трохи томатів. Спробуйте приготувати це простий, але в той же час приголомшливо смачний салат на свято або на звичайний сімейний вечерю і ви переконаєтеся, що для справжніх кулінарних шедеврів не потрібні великі зусилля і витрати.
- Куряча грудка - 200 грам
- Морква по-корейськи - 500 грам
- Перець - 150 грам
- Майонез - 100 грам
Відваріть курку в злегка підсоленій воді до повної готовності, це приблизно 20-30 хвилин. Не переварите грудку, інакше вона буде сухою. Корейську моркву викладіть в тарілку. Курку поріжте на кубики і змішайте з корейською морквою.
Перецьь очистіть від насіння і поріжте так само, як і курку. Додайте його до моркви і курки. Перемішайте і заправте майонезом. Додайте зелень і спеції за смаком. Салатик готовий, смачного!