Салат з брокколі і яблуками
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 20 хв.
Легкий, корисний, апетитний і дійсно дуже смачний салатик хочу порекомендувати вам повторити в домашніх умовах. Це відмінний варіант для тих, хто любить низькокалорійні і прості страви.
Опис приготування:
Пропоную Вашій увазі простий спосіб, як приготувати салат з брокколі і яблуками. У поєднанні з горішками і сухофруктами, легкої заправкою і пікантною лимонної ноткою виходить дійсно фантастичне блюдо. Подавати його можна як в якості перекусу, наприклад, так і замість основного блюда на сніданок, обід або вечерю.
- Брокколі - 2 штуки (невеликі)
- Морква - 1 штука
- Яблуко - 1 штука
- Цибулина - 1/4 штуки
- Горішки - 100 грам
- Ізюм або сушена журавлина - 100 грам
- Крем - 100 грам
- Майонез - 100 грам (можна тільки сметану використовувати)
- Сік лимона - 1 Ст. Ложка
- Цукор, сіль, перець - 1 щіпка
1. Ось такий яскравий, корисний і смачний набір інгредієнтів вам потрібно.
2. На сухій сковороді підсушіть горішки пару хвилин. Вимийте, обсушити і наріжте брокколі. Моркву очистіть і натріть на тертці.
3. Подрібніть цибулю. Яблуко вимийте, видаліть серцевину і наріжте. Зберіть всі інгредієнти в глибокому салатнику.
4. Для приготування заправки з'єднайте майонез зі сметаною. Додайте сік лимона, по щіпці цукру, солі і перцю. Все як слід перемішайте.
5. Викладіть заправку в салатник і безпосередньо перед подачею перемішайте.
Смачного!
Смачного!