Салат з бринзою і овочами
(покроковий рецепт з фото)
Салат з бринзою і овочами готується дуже швидко. Роблю я це салат з болгарського перцю, помідор і цибулі. Можете взяти консервований болгарський перець або обсмажити його трохи цілком.
Салат з бринзою і овочами буде відмінною закускою перед обідом. А так же ситним і смачним гарніром для тих, хто вважає за краще м'ясні та рибні страви з овочами. Можете за смаком посолити. Але якщо ви використовуйте мариновані болгарські перці, як я, то раджу залишити салат в соку болгарського перцю. Заправте салат оливковою олією. Насолоджуйтеся прекрасним смаком. Рецепт салату з бринзою і овочами спеціально для вас.
- Болгарський перець - 4 штуки
- Огірок - 0, 5 штуки (або один маленький.)
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Помідори - 3-4 штук
- Бринза - 150 грам
- Пучок петрушки - 1 штука (невеликий.)
- Твердий сир - 50-100 грам
- Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
Приготуйте болгарський перець. Можете його обсмажити на грилі або на сковороді. Так само можете використовувати консервований перець. Очистіть болгарський перець від насіння і поріжте маленькими кубиками.
Наріжте так само дрібно всі інші інгредієнти. Твердий сир натріть. Петрушку дрібно наріжте.
Овочі і бринзу змішайте. Перед подачею посипте зеленню і твердим сиром. Смачного!