Курячі «розплітання» з овочами, шпинатом і бринзою
(покроковий рецепт з фото)
Рубані курячі котлети, курячі оладки ... В моїй родині їх називають «розплітання». Економне і смачна страва - гарнір не потрібний, а овочі можна додавати за смаком. Приготуйте такий варіант «растрепок» - вам сподобається!
Овочі можна брати практично будь-які, шпинат замінити селерою або кропом, бринзу - будь-яким сиром. Варіантів море! Пробуйте і експериментуйте.
- Курка - 300 грам (м'якоть стегон і філе грудки)
- Цибуля ріпчаста - 1 штука (дрібний)
- Часник - 3-5 зубчиків
- Перець солодкий - 1 штука (зеленого кольору)
- Кабачок - 150 грам
- Шпинат - 150 грам
- Бринза - 70 грам
- Яйце - 1 штука (добірне)
- Борошно пшеничне в / сорт - 1-2 Ст. Ложок
- Чорний перець - За смаком
- Масло топлене - За смаком (для смаження)
Курячу м'якоть наріжте дрібними кубиками. Мені найбільше подобається брати змішану м'якоть з грудки і стегон. У пульсовом режимі блендера пробийте овочі до великої крихти. Можна натерти на тертці, але блендером швидше і в підсумку ніжніше.
Добре перемішайте овочі з курячим м'ясом і додайте раскрошенную бринзу, яйце, чорний перець і ложку борошна. Соліть з обережністю, запам'ятати, що бринза солона.
Добре перемішайте масу. Можливо, борошна потрібно буде ще додати - маса повинна бути досить густий і падати з ложки м'яким шматком, а не стікати.
Смажте розплітання на топленому маслі - так вони будуть особливо смачні. Смажте при нагріванні трохи нижче середнього, не поспішаючи, прожарюючи курку повністю. Перевертайте, коли нижня сторона пропечеться більше, ніж наполовину.
Готові розплітання складайте в тарілку і тримайте до подачі в теплі.
Подавайте курячі «розплітання» гарячими, з томатним соусом і свіжими овочами.