Курячі розплітання
(покроковий рецепт з фото)
Любіть швидкі страви з курки по типу наггетсів? Тоді мій варіант - точно для вас. Таке гаряче з'їдається за раз, як насіння. Тому швидше за запасайтеся інгредієнтами і записуйте рецепт.
Із задоволенням поділюся з вами тим, як приготувати курячі "розплітання" . Вони так називаються через свого виду, адже філе ми будемо неакуратно нарізати разом з іншими інгредієнтами. Виходять такі "недокотлети" . Підійде гаряче блюдо під багато гарніри, соуси і каші.
- Куряче філе - 1 штука
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Яйце - 1 штука
- Майонез легкий - 50 грам
- Крохмаль картопляний - 50 грам
- Рослинна олія - 100 мілілітрів
- Чорний мелений перець - За смаком
- Сіль - За смаком
- Кінза свіжа - 0, 5 пучка
- Кріп - 0, 5 пучка
Філе промийте і наріжте кубиками.
До курки додайте нарізану цибулю, кріп і кінзу. Туди ж розбийте яйце.
Додайте до інгредієнтів сіль і перець. Все перемішайте.
До маси додайте майонез. Заважайте все протягом 3-х хвилин виделкою.
А в кінці додайте крохмаль. Ще раз все перемішайте.
Розігрійте масло в сковороді. Влийте в неї "растрёпкі" у вигляді оладок.
Обсмажте "растрёпкі" до готовності з обох сторін. Смачного!