Рецепт Курячі розплітання фото

Курячі розплітання
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Птах, Курка, Куряче філе
Дієтичне харчування, Низькокалорійні, Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Гарячі страви

Любіть швидкі страви з курки по типу наггетсів? Тоді мій варіант - точно для вас. Таке гаряче з'їдається за раз, як насіння. Тому швидше за запасайтеся інгредієнтами і записуйте рецепт.

Із задоволенням поділюся з вами тим, як приготувати курячі "розплітання" . Вони так називаються через свого виду, адже філе ми будемо неакуратно нарізати разом з іншими інгредієнтами. Виходять такі "недокотлети" . Підійде гаряче блюдо під багато гарніри, соуси і каші.

  • Куряче філе - 1 штука
  • Ріпчаста цибуля - 1 штука
  • Яйце - 1 штука
  • Майонез легкий - 50 грам
  • Крохмаль картопляний - 50 грам
  • Рослинна олія - 100 мілілітрів
  • Чорний мелений перець - За смаком
  • Сіль - За смаком
  • Кінза свіжа - 0, 5 пучка
  • Кріп - 0, 5 пучка
курячі розплітання - фото крок 1
Філе промийте і наріжте кубиками.
курячі розплітання - фото крок 2
До курки додайте нарізану цибулю, кріп і кінзу. Туди ж розбийте яйце.
курячі розплітання - фото крок 3
Додайте до інгредієнтів сіль і перець. Все перемішайте.
курячі розплітання - фото крок 4
До маси додайте майонез. Заважайте все протягом 3-х хвилин виделкою.
курячі розплітання - фото крок 5
А в кінці додайте крохмаль. Ще раз все перемішайте.
курячі розплітання - фото крок 6
Розігрійте масло в сковороді. Влийте в неї "растрёпкі" у вигляді оладок.
курячі розплітання - фото крок 7
Обсмажте "растрёпкі" до готовності з обох сторін. Смачного!

Схожі рецепти