Рецепт Салат «виноградна Lausanne» фото

Салат «виноградна Lausanne»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Ягоди, Птах, Курка, Куряче філе, Виноград
Дієтичне харчування
На вечерю, На святковий стіл
Салати

Смачний, ошатний, святковий і дуже запам'ятовується салат, який без сумніву приверне увагу гостей і близьких! Якщо ви любите поєднання курячого м'яса з виноградом, запрошую до столу!

Яблуко для салату вибирайте кисло-солодке. Виноград краще брати без кісточок і побільше, так вам буде легше і швидше викласти верхній шар. Розповім детально, як приготувати салат "виноградна лоза" .

  • Куряче філе - 300 грам
  • Сир твердий - 100 грам
  • Куряче яйце - 2 штуки
  • Виноград - 200-300 грам
  • Яблуко - 1 штука
  • Горіхи волоські - 50 грам
  • Петрушка - пучок
  • Майонез - За смаком
  • Сіль - За смаком
салат
Салат будемо викладати у вигляді грона винограду. Перший шар - кубики курячого філе і майонез.
салат
Третій шар - яйця натерті на крупній тертці і майонез.
салат
Повністю покриваємо салат сиром і змащуємо майонезом.
салат
У проміжки між виноградинками розкладіть ще трохи горіхів, які будуть нагадувати коричневі гілочки.
салат
Смачного!

Схожі рецепти