Салат «виноградна Lausanne»
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 1 г. 20 хв.
Смачний, ошатний, святковий і дуже запам'ятовується салат, який без сумніву приверне увагу гостей і близьких! Якщо ви любите поєднання курячого м'яса з виноградом, запрошую до столу!
Опис приготування:
Яблуко для салату вибирайте кисло-солодке. Виноград краще брати без кісточок і побільше, так вам буде легше і швидше викласти верхній шар. Розповім детально, як приготувати салат"Виноградна лоза" .
- Куряче філе - 300 грам
- Сир твердий - 100 грам
- Куряче яйце - 2 штуки
- Виноград - 200-300 грам
- Яблуко - 1 штука
- Горіхи волоські - 50 грам
- Петрушка - пучок
- Майонез - За смаком
- Сіль - За смаком
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Яйця заздалегідь відваріть і остудіть. Куряче філе відварити в підсоленій за смаком воді і теж остудіть.
Салат будемо викладати у вигляді грона винограду. Перший шар - кубики курячого філе і майонез.
Другий шар - шматочки волоських горіхів. Можете додати більше або менше - на свій смак.
Третій шар - яйця натерті на крупній тертці і майонез.
Четвертий шар - м'якоть яблука натерта на крупній тертці, трохи майонезу по всій поверхні салату.
Повністю покриваємо салат сиром і змащуємо майонезом.
Чисті сухі виноградники розріжте на 2 половинки і починайте викладати від заснування салату вгору.
У проміжки між виноградинками розкладіть ще трохи горіхів, які будуть нагадувати коричневі гілочки.
Прикрасьте салат гілочками петрушки, дайте настоятися 30-60 хвилин і подавайте до столу.
Смачного!