Салат «виноградна Lausanne»
(покроковий рецепт з фото)
Смачний, ошатний, святковий і дуже запам'ятовується салат, який без сумніву приверне увагу гостей і близьких! Якщо ви любите поєднання курячого м'яса з виноградом, запрошую до столу!
Яблуко для салату вибирайте кисло-солодке. Виноград краще брати без кісточок і побільше, так вам буде легше і швидше викласти верхній шар. Розповім детально, як приготувати салат "виноградна лоза" .
- Куряче філе - 300 грам
- Сир твердий - 100 грам
- Куряче яйце - 2 штуки
- Виноград - 200-300 грам
- Яблуко - 1 штука
- Горіхи волоські - 50 грам
- Петрушка - пучок
- Майонез - За смаком
- Сіль - За смаком
Салат будемо викладати у вигляді грона винограду. Перший шар - кубики курячого філе і майонез.
Третій шар - яйця натерті на крупній тертці і майонез.
Повністю покриваємо салат сиром і змащуємо майонезом.
У проміжки між виноградинками розкладіть ще трохи горіхів, які будуть нагадувати коричневі гілочки.
Смачного!