Салат в піті
(покроковий рецепт з фото)
Відмінне поєднання піти і свіжих овочів з сиром. Такий салат в піті в домашніх умовах готується менш ніж за годину, а вийшов бутерброд можна навіть взяти з собою.
У піту можна вкласти будь-який салат до смаку, але з настанням весни так хочеться свіжих овочів. Редис можна замінити помідорами і між овочами можна додати шинку або балик - за смаком. Я додала смажені печериці, які посилили аромат салату.
- Буханець - 2-3 штук
- Редис - 6 штук
- Печериці - 6 штук
- Сир бринза (можна плавлений) - 100 грам
- Зелень - За смаком
- Капуста молода - За смаком
1. Шаткуємо капусту. Для цього салату краще взяти молоду або пекінську капусту.
2. Нарізаємо редис кільцями товщиною не більше 3 мм.
3. Готуємо зелень. Я зазвичай використовую зелень кропу і петрушки.