Рецепт Салат тортеллини і брокколі фото

Салат тортеллини і брокколі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Молочні продукти
Низькокалорійні
На обід
Салати
Кількість порцій: 12
Час приготування: 30 хв.

Вишуканий італійський салат!

Опис приготування:

Помістити бекон у велику глибоку сковороду. Готувати на середньо-сильному вогні, до отримання рівномірного коричневого кольору. Злийте зайву рідину, подрібніть і відкладіть в сторону.

Налийте у велику каструлю воду, злегка підсолити, доведіть до кипіння. Готувати тортеллини в киплячій воді протягом 8 - 10 хвилин або до повної готовності. Злийте воду і промийте під холодною водою.

У маленькій мисці змішайте майонез, цукор і оцет, щоб зробити заправку.

У великій мисці, з'єднати брокколі, тортеллини, сало, родзинки, насіння соняшнику і червоний лук. Вилийте соус на салат і перемішайте.


  • Бекон - 6 скибочок
  • Сирні тортеллини - 20 грам
  • Майонез - 1/2 склянки
  • Білий цукор - 1/2 склянки
  • Оцет сидру - 2 чайних ложки
  • Свіжі брокколі - 3 штуки
  • Ізюм - 1 Склянка
  • Семяна соняшнику - 1 Склянка
  • Червона цибуля - 1 штука
Помістити бекон у велику глибоку сковороду. Готувати на середньо-сильному вогні, до отримання рівномірного коричневого кольору. Злийте зайву рідину, подрібніть і відкладіть в сторону.

Налийте у велику каструлю воду, злегка підсолити, доведіть до кипіння. Готувати тортеллини в киплячій воді протягом 8 - 10 хвилин або до повної готовності. Злийте воду і промийте під холодною водою.

У маленькій мисці змішайте майонез, цукор і оцет, щоб зробити заправку.

У великій мисці, з'єднати брокколі, тортеллини, сало, родзинки, насіння соняшнику і червоний лук. Вилийте соус на салат і перемішайте.

Схожі рецепти