Салат тортеллини і брокколі
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 12
Час приготування: 30 хв.
Вишуканий італійський салат!
Опис приготування:
Помістити бекон у велику глибоку сковороду. Готувати на середньо-сильному вогні, до отримання рівномірного коричневого кольору. Злийте зайву рідину, подрібніть і відкладіть в сторону.
Налийте у велику каструлю воду, злегка підсолити, доведіть до кипіння. Готувати тортеллини в киплячій воді протягом 8 - 10 хвилин або до повної готовності. Злийте воду і промийте під холодною водою.
У маленькій мисці змішайте майонез, цукор і оцет, щоб зробити заправку.
У великій мисці, з'єднати брокколі, тортеллини, сало, родзинки, насіння соняшнику і червоний лук. Вилийте соус на салат і перемішайте.
- Бекон - 6 скибочок
- Сирні тортеллини - 20 грам
- Майонез - 1/2 склянки
- Білий цукор - 1/2 склянки
- Оцет сидру - 2 чайних ложки
- Свіжі брокколі - 3 штуки
- Ізюм - 1 Склянка
- Семяна соняшнику - 1 Склянка
- Червона цибуля - 1 штука
Помістити бекон у велику глибоку сковороду. Готувати на середньо-сильному вогні, до отримання рівномірного коричневого кольору. Злийте зайву рідину, подрібніть і відкладіть в сторону.
Налийте у велику каструлю воду, злегка підсолити, доведіть до кипіння. Готувати тортеллини в киплячій воді протягом 8 - 10 хвилин або до повної готовності. Злийте воду і промийте під холодною водою.
У маленькій мисці змішайте майонез, цукор і оцет, щоб зробити заправку.
У великій мисці, з'єднати брокколі, тортеллини, сало, родзинки, насіння соняшнику і червоний лук. Вилийте соус на салат і перемішайте.
Налийте у велику каструлю воду, злегка підсолити, доведіть до кипіння. Готувати тортеллини в киплячій воді протягом 8 - 10 хвилин або до повної готовності. Злийте воду і промийте під холодною водою.
У маленькій мисці змішайте майонез, цукор і оцет, щоб зробити заправку.
У великій мисці, з'єднати брокколі, тортеллини, сало, родзинки, насіння соняшнику і червоний лук. Вилийте соус на салат і перемішайте.