Салат «Олів'є» класичний
(покроковий рецепт з фото)
Який салат найпопулярніший в нашій країні? Звичайно ж - це салат «Олів'є». Існує десятки різних його варіацій. Розповім, як приготувати салат «Олів'є» класичний. Смачне і просте блюдо.
Цей салат прийнято готувати на всі свята, особливо зимові. Овочі для салату відварюють і нарізають кубиками, а потім заправляють салат майонезом і подають до столу. Якщо зробили велику порцію і не плануєте є все відразу, заправте салат не відразу, для а 30 хвилин до подачі на стіл. Салат смачний, простий і ситний.
- Картопля - 4 штуки
- Морква - 2-3 штук
- Яйця - 4 штуки
- Горох консервований - 1 Склянка
- Мариновані огірки - 3-4 штук
- Ковбаса - 450 грам
- Майонез - За смаком
- Сіль, перець - За смаком
2. Очистіть моркву, картопля і яйця, наріжте маленькими кубиками. Солоні огірки і ковбасу також наріжте кубиками. Викладіть всі продукти у велику миску, додайте консервований горошок.
4. Викладіть салат в тарілку і подавайте його до столу. Смачного!