Рецепт Салат «Олів'є» класичний фото

Салат «Олів'є» класичний
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Овочі, Субпродукти, Картопля, Морква, Ковбаса
Рецепти для схуднення
На вечерю, На святковий стіл
Салати, Салат олів'є

Який салат найпопулярніший в нашій країні? Звичайно ж - це салат «Олів'є». Існує десятки різних його варіацій. Розповім, як приготувати салат «Олів'є» класичний. Смачне і просте блюдо.

Цей салат прийнято готувати на всі свята, особливо зимові. Овочі для салату відварюють і нарізають кубиками, а потім заправляють салат майонезом і подають до столу. Якщо зробили велику порцію і не плануєте є все відразу, заправте салат не відразу, для а 30 хвилин до подачі на стіл. Салат смачний, простий і ситний.

  • Картопля - 4 штуки
  • Морква - 2-3 штук
  • Яйця - 4 штуки
  • Горох консервований - 1 Склянка
  • Мариновані огірки - 3-4 штук
  • Ковбаса - 450 грам
  • Майонез - За смаком
  • Сіль, перець - За смаком
салат
2. Очистіть моркву, картопля і яйця, наріжте маленькими кубиками. Солоні огірки і ковбасу також наріжте кубиками. Викладіть всі продукти у велику миску, додайте консервований горошок.
салат
4. Викладіть салат в тарілку і подавайте його до столу. Смачного!

Схожі рецепти