Салат «Myunhenskiy»
(покроковий рецепт з фото)
Ситний і смачний салат «Мюнхенський» став дуже популярною закускою до пива, але цей салат можна подати і на вечерю, і на святковий стіл. Подивіться, як приготувати такий салат, це дуже просто.
Як м'ясної складової в салат додають копчену грудинку, мисливські ковбаски, куряче м'ясо або яловичий язик. Таку пораду: відварну картоплю для салатів потрібно підсолювати тільки після закипання води, тоді картопля вийде не розсипчастим і його буде легко нарізати акуратними кубиками.
- Ковбаса - 300 грам (напівкопчена)
- Сир твердий - 200 грам
- Огірки - 3 штуки (мариновані)
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Цибуля зелена - 1/2 пучка
- Петрушка - 1/2 пучка
- Кріп - 1/2 пучка
- Крем - 100 грам
- Майонез - 100 грам
- Оцет яблучний - 1 Ст. Ложка
- Гірчиця готова - 1 Чайна ложка
- Перець чорний мелений - За смаком
- Сіль - За смаком

Соломкою наріжте ковбасу, сир і мариновані огірки. Ріпчасту цибулю наріжте тонкими півкільцями.

Дрібно наріжте всю зелень: Зелена цибуля, петрушку і кріп.

Всі нарізані продукти перемішайте.

Для заправки змішайте разом сметану, майонез, гірчицю, оцет, чорний перець і сіль. Збийте заправку до однорідності.

Змішайте салат «Мюнхенський» і подайте охолодженим.