Рецепт Салат «Myunhenskiy» фото

Салат «Myunhenskiy»
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Німецька кухня
М'ясо, Субпродукти, Молочні продукти, Сир, Ковбаса
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю
Салати

Ситний і смачний салат «Мюнхенський» став дуже популярною закускою до пива, але цей салат можна подати і на вечерю, і на святковий стіл. Подивіться, як приготувати такий салат, це дуже просто.

Як м'ясної складової в салат додають копчену грудинку, мисливські ковбаски, куряче м'ясо або яловичий язик. Таку пораду: відварну картоплю для салатів потрібно підсолювати тільки після закипання води, тоді картопля вийде не розсипчастим і його буде легко нарізати акуратними кубиками.

  • Ковбаса - 300 грам (напівкопчена)
  • Сир твердий - 200 грам
  • Огірки - 3 штуки (мариновані)
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Цибуля зелена - 1/2 пучка
  • Петрушка - 1/2 пучка
  • Кріп - 1/2 пучка
  • Крем - 100 грам
  • Майонез - 100 грам
  • Оцет яблучний - 1 Ст. Ложка
  • Гірчиця готова - 1 Чайна ложка
  • Перець чорний мелений - За смаком
  • Сіль - За смаком
салат
Соломкою наріжте ковбасу, сир і мариновані огірки. Ріпчасту цибулю наріжте тонкими півкільцями.
салат
Дрібно наріжте всю зелень: Зелена цибуля, петрушку і кріп.
салат
Всі нарізані продукти перемішайте.
салат
Для заправки змішайте разом сметану, майонез, гірчицю, оцет, чорний перець і сіль. Збийте заправку до однорідності.
салат
Змішайте салат «Мюнхенський» і подайте охолодженим.

Схожі рецепти