Салат «кіпрський»
(покроковий рецепт з фото)
Цей салат включає всі мої улюблені інгредієнти. У жарку пору року для мене салат "кіпрський" замінює цілий обід. Він дуже смачний, особливо якщо заправити його добірним оливковою олією.
Я вчилася робити цей салат у своєї подруги, яка деякий час жила в Греції. Вона озброїлася багатьма легкими і смачними рецептами, а я з задоволенням вчуся у неї всяким тонкощам. При приготуванні салату "кіпрського" зверніть особливу увагу на змішування соусу для заливки овочів. Потрібно домогтися гладкої консистенції, щоб гірчиця повністю розчинилася, а не взялася шматочками. Для цього почніть розтирати гірчицю з лимонним соком, а потім потроху додавайте масло. Салат "кіпрський" дуже свіжий, легкий і поживний. Спробуйте, не пошкодуєте!
- Качанний салат - 12 штук
- Авокадо - 1 штука
- Помідор Черрі - 1 Склянка
- Огірок - 1 штука
- Сир фета - 13 склянок
- Яловичина копчена - 4 скибочки
- Лимонний сік - 2 Ст. Ложки
- Гірчичний - 34 чайних ложок
- Сіль - 14 чайних ложок
Підготувати продукти.
Овочі помити, обсушити, порізати шматочками.
Фету порізати кубиками.
Грудинку порізати і обсмажити до хрусткого стану.
Скласти салат в миску.
Сверху разложить грудинку. Приготувати соус з лимона, гірчиці, солі і масла. Полити салат.