Рецепт Салат «кіпрський» фото

Салат «кіпрський»
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Японська кухня
Овочі , Капуста , Качанний салат
Вегетаріанське харчування
На обід , На природу , На святковий стіл , Фуршет
Салати
Кількість порцій: 4
Час приготування: 15 хв.

Цей салат включає всі мої улюблені інгредієнти. У жарку пору року для мене салат"Кіпрський" замінює цілий обід. Він дуже смачний, особливо якщо заправити його добірним оливковою олією.

Опис приготування:

Я вчилася робити цей салат у своєї подруги, яка деякий час жила в Греції. Вона озброїлася багатьма легкими і смачними рецептами, а я з задоволенням вчуся у неї всяким тонкощам. При приготуванні салату"Кіпрського" зверніть особливу увагу на змішування соусу для заливки овочів. Потрібно домогтися гладкої консистенції, щоб гірчиця повністю розчинилася, а не взялася шматочками. Для цього почніть розтирати гірчицю з лимонним соком, а потім потроху додавайте масло. Салат"Кіпрський" дуже свіжий, легкий і поживний. Спробуйте, не пошкодуєте!

  • Качанний салат - 12 штук
  • Авокадо - 1 штука
  • Помідор Черрі - 1 Склянка
  • Огірок - 1 штука
  • Сир фета - 13 склянок
  • Яловичина копчена - 4 скибочки
  • Лимонний сік - 2 Ст. Ложки
  • Гірчичний - 34 чайних ложок
  • Сіль - 14 чайних ложок
салат
Підготувати продукти.
салат
Овочі помити, обсушити, порізати шматочками.
салат
Фету порізати кубиками.
салат
Грудинку порізати і обсмажити до хрусткого стану.
салат
Скласти салат в миску.
салат
Сверху разложить грудинку. Приготувати соус з лимона, гірчиці, солі і масла. Полити салат.

Схожі рецепти