Рецепт Салат «Каули» фото

Салат «Каули»
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Англійська кухня
Овочі, Капуста, Білокачанна капуста
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю, На швидку руку
Салати

Каули (англ. Сoleslaw) - це звичайнісінький капустяний салат, в який додають будь-які овочі і заправляють соусом з майонезом або соусом "вінегрет" .

Пропоную внести в салат нотку свіжості і додати кисло-солодке яблуко. Лук можна взяти білий, але тоді попередньо обдайте його окропом, щоб не дав сильну гіркоту. А як приготувати салат "коулсло" розповім в покроковому рецепті.

  • Капуста білокачанна - 400 грам
  • Яблуко - 1 штука (кисло-солодке)
  • Морква - 1 штука
  • Перець болгарський - 1 штука
  • Лук червоний - 1 штука
  • Петрушка - пучок (невеликий)
  • Цукор - щіпка
  • Сіль - За смаком
  • Перець мелений - За смаком
  • Майонез - 80-100 грам
  • Крем - 80-100 грам
  • Гірчичний - 1 Чайна ложка
  • Сік лимонний - 0, 5 чайних ложки
салат
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Овочі і яблуко помийте, очистіть.
салат
Капусту дрібно наріжте, додайте мелений перець, щіпку цукру і солі, пам'ятайте руками.
салат
Морква і яблуко натріть на крупній тертці, перець наріжте соломкою, цибуля півкільцями, петрушку порубати. Додайте все до капусти.
салат
Приготуйте соус: майонез змішайте зі сметаною, гірчицею і лимонним соком.
салат
Ретельно перемішайте салат з соусом, додати сіль, якщо це необхідно. Приберіть під кришкою в холодильник на 20-30 хвилин.
салат
Смачного!

Схожі рецепти