Салат «Цезар» (плюс соус)
(покроковий рецепт з фото)
У цьому рецепті ви дізнаєтеся, як приготувати Салат "цезар" (плюс соус ), дуже популярний салат, який відмінно підійде на будь-який стіл, повсякденний та святковий. Обов'язково подивіться!
Поспішаю поділитися з вами рецептом одного з найбільш популярний і смачних салатів. Він стане прикрасою будь-якого столу, а приготований за традиційним рецептом, неодмінно сподобається вашим близьким і гостям. Також ви дізнаєтеся, як приготувати соус "цезар", завдяки якому салат виходить неймовірно смачним і насиченим. Поєднання всіх інгредієнтів робить цей салат дуже красивим і ситним. Обов'язково спробуйте приготувати його будинку!
- Салат "романо" - 200 грам
- Куряче філе - 1 штука (або грудка)
- Помідори черрі - 4-5 штук
- Пармезан - 50-100 грам
- Білий хліб - 200 грам (або кийок)
- Часник - 1 зубчик
- Оливкова олія - 120 мілілітрів
- Яйце - 2 штуки
- Сік лимона - 1/2 штуки
- Солодка гірчиця - 1 Ст. Ложка
- Сіль - 1 За смаком
- Перець - 1 За смаком
1. Для початку приготуйте сухарики. Для цього хліб або булку наріжте на невеликі кубики і підсушіть разом з дрібно нарізаним часником на сковороді, змащеній оливковою олією, до золотистого кольору.
2. Потім приготуйте соус. Для цього проколіть знизу голкою два яйця і опустіть їх в кипляче воду на 2 хвилини.
3. Дістаньте яйця і розбийте їх в стакан. Додайте до них гірчицю, сіль, перець, лимонний сік і знову добре збийте. Додайте трохи тертого пармезану. Не припиняючи збивати, додайте 100 мл оливкової олії.
4. Підсмажте курячу грудку з обох боків до золотистого кольору, посолити і поперчити її. Потім зберіть салат: викладіть на листя салату сухарики, нарізану курячу грудку, нарізаний тонкими пластинками пармезан і помідори черрі. Заправте салат соусом. Смачного!