Рецепт Салат «Баклажани по-татарськи» фото

Салат «Баклажани по-татарськи»
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня
Овочі, Баклажан
Вегетаріанське харчування
Літні
Заготовки, Консервація, Солоне

Розповім вам як приготувати салат "баклажани по-татарськи", який я заготовлював вже не перший рік. Виходить завжди смачно, можна подавати до м'ясних страв, запеченого картоплі або пюре.

Салат "баклажани по-татарськи" виходить гострим, але гостроту ви можете регулювати самі, додаючи пекучий перець і часник на свій смак. Для своїх дітей я закриваю одну партію салату без гострого перцю. Вихід готового продукту - 2 L.

  • Баклажан - 1 кілограм
  • Помідор - 1, 5 кілограма
  • Перець болгарський - 6 штук
  • Перець червоний пекучий - За смаком
  • Масло рослинне - 3/4 склянки
  • Оцет 9 % - 1 Ст. Ложка
  • Цукор - 1 Склянка
  • Сіль - 2 Ст. Ложки
  • Часник - 3 зубчики
салат
Підготуйте необхідні продукти. Овочі вимийте, часник очистіть. Перець розріжте, видаліть насіння.
салат
Баклажани наріжте кубиками середньої величини. Болгарський перець - соломкою. Помідори, часник і гострий перець перейдіть через м'ясорубку. Додайте в томатний сік цукор, сіль, олія. Доведіть до кипіння.
салат
Додайте в киплячий сік нарізані овочі, варіть протягом 15 хвилин. Влийте оцет, готуйте ще 10 хвилин.
салат
Розкладіть гарячий салат по стерилізованих банках, закатати кришками. Укутайте в тепло, дайте охолонути. Зберігайте в прохолодному місці!

Схожі рецепти