Рулетики з м'яса в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Відмінне блюдо для святкового столу, смачне і гарне. Такі рулетики смачні і в гарячому, і в холодному вигляді. Так що не відкладайте на потім, а краще готуйте їх прямо зараз!
Смачні і соковиті рулетики з цікавою начинкою - це чудове блюдо для святкового столу. Начинка для рулетиків може бути різною: сирної, овочевий, грибний. Я пропоную вам ось такий рецепт приготування рулетиків з м'яса в духовці. Рулетики виходять дуже ніжними і соковитими, їх можна подати з будь-яким гарніром. Рецепт рулетиків з м'яса в духовці з фото перед вами, читаємо і готуємо. Буде смачно!
- Свинина або яловичина - 700-800 грам (вирізка)
- Сир - 150 грам
- В'ялені томати - 70 грам
- Гриби - 100-150 грам
- Зелена цибуля - 50 грам
- Майонез - 2 Ст. Ложки
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Біле сухе вино - 100-150 мілілітрів
- Гірчичний - 1, 5 Ст. Ложки
- Сіль - 3/4 чайних ложки
- Перець чорний мелений - 0, 5 чайних ложки
Нарізаємо м'ясо на пластинки товщиною приблизно 1.2-1.5 см.
Добре відбиваємо їх молотком.
Солимо і перчимо м'ясо з обох сторін, потім змащуємо одну сторону гірчицею.
Для начинки змішуємо натертий на крупній тертці сир, дрібно нарізані гриби, в'ялені томати і цибулю.
Розкладаємо начинку на підготовлене м'ясо.
Загортаємо рулетики, викладаємо їх швом донизу в форму для запікання. Форму вибирайте таку, щоб рулетики щільно прилягали один до одного.
Змішуємо вино, майонез і масло, заливаємо соусом рулетики. Запікаємо в розігрітій до 200 градусів духовці приблизно 1 час 10 хвилин. Можна накрити рулетики фольгою, а зняти її хвилин через 40 після запікання.