Рецепт Рулетики з м'яса в духовці фото

Рулетики з м'яса в духовці
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
М'ясо
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Гарячі страви, Страви з начинкою

Відмінне блюдо для святкового столу, смачне і гарне. Такі рулетики смачні і в гарячому, і в холодному вигляді. Так що не відкладайте на потім, а краще готуйте їх прямо зараз!

Смачні і соковиті рулетики з цікавою начинкою - це чудове блюдо для святкового столу. Начинка для рулетиків може бути різною: сирної, овочевий, грибний. Я пропоную вам ось такий рецепт приготування рулетиків з м'яса в духовці. Рулетики виходять дуже ніжними і соковитими, їх можна подати з будь-яким гарніром. Рецепт рулетиків з м'яса в духовці з фото перед вами, читаємо і готуємо. Буде смачно!

  • Свинина або яловичина - 700-800 грам (вирізка)
  • Сир - 150 грам
  • В'ялені томати - 70 грам
  • Гриби - 100-150 грам
  • Зелена цибуля - 50 грам
  • Майонез - 2 Ст. Ложки
  • Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
  • Біле сухе вино - 100-150 мілілітрів
  • Гірчичний - 1, 5 Ст. Ложки
  • Сіль - 3/4 чайних ложки
  • Перець чорний мелений - 0, 5 чайних ложки
рулетики з м'яса в духовці - фото крок 1
Нарізаємо м'ясо на пластинки товщиною приблизно 1.2-1.5 см.
рулетики з м'яса в духовці - фото крок 2
Добре відбиваємо їх молотком.
рулетики з м'яса в духовці - фото крок 3
Солимо і перчимо м'ясо з обох сторін, потім змащуємо одну сторону гірчицею.
рулетики з м'яса в духовці - фото крок 4
Для начинки змішуємо натертий на крупній тертці сир, дрібно нарізані гриби, в'ялені томати і цибулю.
рулетики з м'яса в духовці - фото крок 5
Розкладаємо начинку на підготовлене м'ясо.
рулетики з м'яса в духовці - фото крок 6
Загортаємо рулетики, викладаємо їх швом донизу в форму для запікання. Форму вибирайте таку, щоб рулетики щільно прилягали один до одного.
рулетики з м'яса в духовці - фото крок 7
Змішуємо вино, майонез і масло, заливаємо соусом рулетики. Запікаємо в розігрітій до 200 градусів духовці приблизно 1 час 10 хвилин. Можна накрити рулетики фольгою, а зняти її хвилин через 40 після запікання.

Схожі рецепти