Суфле з м'яса в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Ніжне і смачне м'ясне суфле готується дуже просто. Таке блюдо підійде і для святкового столу, і для звичайного обіду або вечері.
Смачне і ніжне м'ясне суфле прекрасно підходить для дієтичного харчування, його можна давати і маленьким діткам - але при цьому не потрібно використовувати спеції. Таке суфле прекрасно підійде і для святкового столу в якості холодної закуски. А ще суфле можна запекти в порціонної посуді і подавати до столу гарячим. Приготувати суфле з м'яса в духовці дуже легко - переконайтеся, прочитавши цей простий рецепт його приготування.
- М'ясо - 500 грам (будь-який - свинина, яловичина, курка)
- Молоко - 1 Склянка
- Вершки 10% - 1 Склянка
- Яйце - 3 штуки
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Мускатний горіх мелений - 1 Чайна ложка
- Перець мелений - 1/3 чайних ложки
- Вершкове масло - 30 грам
М'ясо миємо й розрізаємо на невеликі шматки.
Для суфле м'ясо варимо на пару, так воно буде ніжніше і не набере зайвої рідини. Варимо 25 хвилин.
Подрібнюємо готове м'ясо в блендері.
Додаємо яйця, молоко і вершки.
І насипаємо спеції - сіль, перець і мускатний горіх. Можна додати сухі ароматні трави - базилік, майоран, кріп, петрушку.
Перемішуємо всі інгредієнти блендером хвилини 3-4.
Змащуємо форму для запікання суфле вершковим маслом і викладаємо в неї масу.
Запікаємо суфле в розігрітій до 200 градусів духовці хвилин 25-30. Нарізаємо суфле на шматочки тільки тоді, коли воно охолоне.