Рецепт Куряче суфле в духовці фото

Куряче суфле в духовці
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Птах , Курка , Куряче філе
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Випічка , Суфле
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Мій рецепт підкаже вам, як приготувати куряче суфле в духовці. Воно виходить дуже ніжним і смачним. Для аромату я додала прованські трави і зубчик часнику. Дивіться рецепт!

Опис приготування:

Для суфле візьміть саму ніжну частину курки, подрібніть її. Додайте терту картоплю, збитий білок, жовток і хліб, вимочений в молоці. Отриману суміш запікайте в духовці до готовності. Хай щастить!

  • Куряче філе - 1 штука (велике, без шкіри)
  • Картопля сирої - 2-5 штук (в залежності від розміру)
  • Яйце - 1 штука
  • Прованські трави - 0, 5 чайних ложки
  • Сіль - За смаком
  • Перець чорний мелений - За смаком
  • Часник - 1 зубчик
  • Молоко - 100 -150 мілілітрів
  • Хліб білий - 100-120 грам
  • Рослинна олія - 0, 5 чайних ложки (для змащування форми)
куряче суфле в духовці - фото крок 1
Підготуйте продукти для суфле. Зніміть з курячої грудки шкіру, вимийте м'ясо під проточною водою. Картопля очистіть від шкірки.
куряче суфле в духовці - фото крок 2
Подрібніть куряче філе з сіллю, часником і прованськими травами. Їх кількість можна регулювати на свій смак.
куряче суфле в духовці - фото крок 3
Хліб без скоринки замочіть в молоці. Молока не шкодуйте, тим соковитіше буде суфле.
куряче суфле в духовці - фото крок 4
Відокремте білок від жовтка, збийте до стійких піків з дрібкою солі.
куряче суфле в духовці - фото крок 5
Картопля натріть на тертці і додайте в куряче м'ясо. Туди ж введіть жовток, збитий білок і хліб з молоком.
куряче суфле в духовці - фото крок 6
Форму ля запікання змастіть рослинною олією. Викладіть отриманий фарш, розрівняйте, поставте форму в прогріту до 170-180 градусів духовку. Випікайте 35 хвилин.
куряче суфле в духовці - фото крок 7
Суфле готове! Дайте йому трохи охолонути в формі.
куряче суфле в духовці - фото крок 8
Переверніть суфле на тарілочку красивою рельєфною стороною - догори. Прикрасьте за смаком. Подавайте гарячим!

Схожі рецепти