Рецепт Рулети з грибами і шпинатом фото

Рулети з грибами і шпинатом
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Гриби , Печериці , Шпинат
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , Сімейна вечеря
Гарячі страви , Страви з начинкою , Рулети
Кількість порцій: 2
Час приготування: 50 хв.

Лазанья - одне з популярних і ситних страв італійської кухні. Найчастіше її роблять на готових макаронних листах. Вони широкі і довгі, а тому чудово підійдуть для наших рулет з грибами.

Опис приготування:

Рецепт, як приготувати рулети з грибами і шпинатом, ви можете взяти тільки за основу, як ідею, змінивши начинку за своїм смаком. Але запевняю, саме в такому варіанті рулети просто незрівнянні, кожен інгредієнт вносить в блюдо свої відтінки смаку і прикрашає його, дуже раджу вам спробувати!

  • Листя для лазаньї - 5 штук
  • Печериці - 240 грам
  • Rikotta - 200 грам
  • Моцарелла - 60 грам
  • Шпинат - 120 грам
  • Соус Маринара - 240 мілілітрів
  • Італійські трави сушені - 1 Ст. Ложка
  • Перець червоний пластівцями - 0, 25 чайних ложки
  • Сіль - За смаком
  • Чорний мелений перець - За смаком
  • Оливкова олія - 3 чайних ложки
рулети з грибами і шпинатом - фото крок 1
1. У підсоленій киплячій воді відваріть листя для лазаньї протягом 8 хвилин. Потім промийте їх холодною водою, обсушити і змастіть 1 немає. Ложкою олії.
рулети з грибами і шпинатом - фото крок 2
2. Часник дрібно нарубати. Соус змішайте з 1/3 склянки води. Промиті печериці наріжте слайсами. До Рікотту дрібно натріть половину моцарелли, також додайте сіль і перець. Сирну суміш перемішайте.
рулети з грибами і шпинатом - фото крок 3
3. У сковороді розігрійте масло. Обсмажте в ньому печериці з італійськими травами до випарювання води і появи коричневого кольору, близько 7 хвилин. Потім додайте червоний перець з часником, помішуючи підігрійте інгредієнти 30 секунд. Потім відправте в сковороду шпинат. Готуйте ще 3 хвилини. В кінці додайте сіль і чорний перець.
рулети з грибами і шпинатом - фото крок 4
4. Тепер на листи для лазіння розкладіть сирну суміш, а зверху - грибну зі сковороди. Скрутіть макаронні листи в рулети.
рулети з грибами і шпинатом - фото крок 5
5. У форму для випічки викладіть 2 ложки Марінари. Далі рулети перекладете в цю форму. Зверху додайте соус, що залишився і натріть сир. Запікайте блюдо в духовці при 200 градусах протягом 30 хвилин.
рулети з грибами і шпинатом - фото крок 6
6. Подавайте рулети відразу ж, трохи окропивши їх оливковою олією. Смачного!

Схожі рецепти