Рулети з грибами і шпинатом
(покроковий рецепт з фото)
Лазанья - одне з популярних і ситних страв італійської кухні. Найчастіше її роблять на готових макаронних листах. Вони широкі і довгі, а тому чудово підійдуть для наших рулет з грибами.
Рецепт, як приготувати рулети з грибами і шпинатом, ви можете взяти тільки за основу, як ідею, змінивши начинку за своїм смаком. Але запевняю, саме в такому варіанті рулети просто незрівнянні, кожен інгредієнт вносить в блюдо свої відтінки смаку і прикрашає його, дуже раджу вам спробувати!
- Листя для лазаньї - 5 штук
- Печериці - 240 грам
- Rikotta - 200 грам
- Моцарелла - 60 грам
- Шпинат - 120 грам
- Соус Маринара - 240 мілілітрів
- Італійські трави сушені - 1 Ст. Ложка
- Перець червоний пластівцями - 0, 25 чайних ложки
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
- Оливкова олія - 3 чайних ложки
1. У підсоленій киплячій воді відваріть листя для лазаньї протягом 8 хвилин. Потім промийте їх холодною водою, обсушити і змастіть 1 немає. Ложкою олії.
2. Часник дрібно нарубати. Соус змішайте з 1/3 склянки води. Промиті печериці наріжте слайсами. До Рікотту дрібно натріть половину моцарелли, також додайте сіль і перець. Сирну суміш перемішайте.
3. У сковороді розігрійте масло. Обсмажте в ньому печериці з італійськими травами до випарювання води і появи коричневого кольору, близько 7 хвилин. Потім додайте червоний перець з часником, помішуючи підігрійте інгредієнти 30 секунд. Потім відправте в сковороду шпинат. Готуйте ще 3 хвилини. В кінці додайте сіль і чорний перець.
4. Тепер на листи для лазіння розкладіть сирну суміш, а зверху - грибну зі сковороди. Скрутіть макаронні листи в рулети.
5. У форму для випічки викладіть 2 ложки Марінари. Далі рулети перекладете в цю форму. Зверху додайте соус, що залишився і натріть сир. Запікайте блюдо в духовці при 200 градусах протягом 30 хвилин.
6. Подавайте рулети відразу ж, трохи окропивши їх оливковою олією. Смачного!