Свинячі рулети з яблуками і грибами
(покроковий рецепт з фото)
Такі смачні рулети можна приготувати як на тихий сімейний вечерю, так і на святковий стіл. Часу на приготування цієї страви, звичайно, піде чимало, але результат того вартий. Дуже смачно!
Ніжні, соковиті і ароматні свинячі рулети! яблуко, гриби, цибуля і сир в начинці виконують своє завдання на всі 5 балів - поєднання незвичайне, але дуже вдале і смачне! Якщо боїтеся класти в начинку яблуко, візьміть солодкий перець. Подавайте рулетики з гарніром, свіжими овочами та соусом.
- Свинина - 500 грам
- Яблуко - 2 штуки
- Цибуля ріпчаста - 1-2 штуки
- Сир твердий - 50 грам
- Гриби лісові - 100 грам
- Сіль - За смаком
- Спеції - За смаком
- Червоне сухе вино - 50 мілілітрів
Свинину наріжте на порційні шматочки і відбийте.
Кожен шматочок посоліть і посипте спеціями. Викладіть цибулю і терте яблуко.
Викладіть шматочок сиру і подрібнені гриби.
Поверніть рулетом і закріпіть краю зубочисткою.
Викладіть рулети в форму для запікання і відправте в духовку, розігріту до 220 градусів на 20 хвилин.
Потім полийте рулети вином і залиште в духовці ще хвилин на 30.
Смачного!