Свинячі рулети з соковитою начинкою на вугіллі
(покроковий рецепт з фото)
Для приготування цього рецепту доведеться трохи повозитися, але результат вас дуже порадує. Здивуйте гостей такими апетитними рулетами! те, що потрібно в тихий літній вечір!
Весь смак цих рулетів криється в начинці. При готуванні на вугіллі масло буде танути і витікати, але при цьому буде просочувати рулети зсередини своїм вершковим смаком. Тому не кладіть багато начинки. Смак просто непередаваний!
- Свинина - 1 кілограм (карбонат)
- Вершкове масло - 400 грам
- Бекон копчений - 300 грам
- Кріп - 2-3 Пучков
- Сіль - 1 За смаком
- Часник - 5-7 зубчиків
- Спеції - 1 За смаком
М'ясо наріжте на шматочки і відбийте.
Окремо змішайте м'яке вершкове масло, зелень, часник, сіль і трохи спецій.
Кожен відбитий шматочок м'яса змастіть масляною сумішшю, зверху викладіть 2-3 шматочки бекону. Сверре ruletom. Виконайте цей процес з усім м'ясом і начинкою.
Готові рулети викладіть на решітку.
Готуйте на гарячому вугіллі, не забуваючи перевертати.
Смачного!