Рулет з сухофруктами
(покроковий рецепт з фото)
Сьогодні я розповім про те, як приготувати рулет з сухофруктами. Такий десерт дуже смачний, простий у виконанні і завжди доводиться до речі для чаювань. Особливо приємно покуштувати такої рулет на Різдво.
Як тест для страви я використовувала покупне дріжджове. Воно завжди зберігається у мене в морозилці на всякий випадок. І ось, такий чудовий випадок настав! Будемо готувати випічку з відмінним смаком на швидку руку для різдвяного столу.
- Дріжджове тісто - 500 грам
- Лимон - 1 штука
- Коричневий цукор - 2 Ст. Ложки
- Сухофрукти - 1, 5 склянки (чорнослив, родзинки, чорнослив і т. Д.)
- Вершкове масло - 20 грам
- Цукор - 4 Ст. Ложки
- Жовток - 1 штука
Тісто дістаємо з морозилки. Поки воно розморожується, займемося начинкою. Лимон цілком перемелює в блендері разом з цукром. Сухофрукти моєму і ріжемо на невеликі часточки.
Тісто розгортаємо, кладемо на деко, попередньо застелений фольгою. Фольгу потрібно заздалегідь промазати маслом (слив.). Викладаємо на розкачане тісто наші порубані сухофрукти. Заливаємо їх лимонної масою. Зверху насипаємо цукор.
Скручуємо рулет, защіпнув добряче краєчки тесту. Відправляємо наш рулетик в духовку на 45 хвилин. Температура - 190 градусів. Для 15 хвилин до готовності рекомендую змастити рулет жовтком.
Перед подачею рулет варто розрізати на красиві овали. Наше страва готова до вживання. Смачного!