Рулет з курячої грудки
(покроковий рецепт з фото)
Хочете приготувати щось оригінальне зі звичних інгредієнтів? Тоді спробуйте цей рулет з курячої грудки з апетитною начинкою зі смажених грибів з цибулею.
Цей надзвичайно простий рецепт рулету з курячої грудки - ідеальне блюдо для щоденного або святкового меню. Завдяки бекону, курочка виходить дуже ніжною і соковитою, а начинка - неймовірно ароматною. Обов'язково варто спробувати приготувати це блюдо будинку і здивувати близьких і гостей.
- Грудка куряча - 1 кілограм
- Гриби - 400-450 грам
- Цибуля пориста - 2 штуки
- Сир - 2 скибочки
- Вершкове масло - 1 Чайна ложка
- Рослинна олія - 1 Чайна ложка
- Бекон - 100 грам
- Сіль - 1 щіпка
- Перець - 1 щіпка
- Спеції - 1 щіпка
1. Для початку необхідно нарізати цибулю. Використовувати в рецепт приготування рулету з курячої грудки можна не тільки порей, але і ріпчасту цибулю.
2. На сковороду налити трохи рослинного масла і додати вершкове. Розігріти і викласти цибулю. Поки він буде обсмажувати, вимити, обсушити і нарізати гриби. Викласти гриби до цибулі і смажити на середньому вогні, періодично помішуючи.
3. Грудки вимити, просушити трохи і надрізати не до кінця. Розкрити їх і злегка відбити.
4. Підсолити трохи, поперчити і додати трохи рослинного масла. В цей простий рецепт рулету з курячої грудки можна використовувати абсолютно будь-які спеції, які вам до душі.
5. Хвилин через 10 вогонь можна збільшити і підсмажити гриби до появи золотистого відтінку. Потім зняти сковороду з вогню і трохи остудити.
6. На харчову плівку викласти грудки і розрівняти їх так, щоб не було вільного простору.
7. Викласти рівним шаром начинку з грибів. Щоб додати страві більше соковитості, можна додати пару дрібно нарізаних скибочки бекону або сала.
8. Для пікантності також класичний рецепт рулету з курячої грудки можна доповнити сиром.
9. За допомогою плівки загорнути щільно рулет.
10. Щоб курочка не висохла, а начинка не випадала з утворених дірочок, обмотати рулет можна беконом.
11. Викласти рулет на деко, змащений маслом або застелений фольгою. Відправити в розігріту духовку і запікати близько півгодини. Потім перевірити грудку на м'якість. От і все, злегка остиглий рулет можна акуратно нарізати і подавати до столу.