Рецепт Рулет з курячої грудки фото

Рулет з курячої грудки
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Птах, Курка, Куряча грудка
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Гарячі страви, Рулети

Хочете приготувати щось оригінальне зі звичних інгредієнтів? Тоді спробуйте цей рулет з курячої грудки з апетитною начинкою зі смажених грибів з цибулею.

Цей надзвичайно простий рецепт рулету з курячої грудки - ідеальне блюдо для щоденного або святкового меню. Завдяки бекону, курочка виходить дуже ніжною і соковитою, а начинка - неймовірно ароматною. Обов'язково варто спробувати приготувати це блюдо будинку і здивувати близьких і гостей.

  • Грудка куряча - 1 кілограм
  • Гриби - 400-450 грам
  • Цибуля пориста - 2 штуки
  • Сир - 2 скибочки
  • Вершкове масло - 1 Чайна ложка
  • Рослинна олія - 1 Чайна ложка
  • Бекон - 100 грам
  • Сіль - 1 щіпка
  • Перець - 1 щіпка
  • Спеції - 1 щіпка
рулет з курячої грудки - фото крок 1
1. Для початку необхідно нарізати цибулю. Використовувати в рецепт приготування рулету з курячої грудки можна не тільки порей, але і ріпчасту цибулю.
рулет з курячої грудки - фото крок 2
2. На сковороду налити трохи рослинного масла і додати вершкове. Розігріти і викласти цибулю. Поки він буде обсмажувати, вимити, обсушити і нарізати гриби. Викласти гриби до цибулі і смажити на середньому вогні, періодично помішуючи.
рулет з курячої грудки - фото крок 3
3. Грудки вимити, просушити трохи і надрізати не до кінця. Розкрити їх і злегка відбити.
рулет з курячої грудки - фото крок 4
4. Підсолити трохи, поперчити і додати трохи рослинного масла. В цей простий рецепт рулету з курячої грудки можна використовувати абсолютно будь-які спеції, які вам до душі.
рулет з курячої грудки - фото крок 5
5. Хвилин через 10 вогонь можна збільшити і підсмажити гриби до появи золотистого відтінку. Потім зняти сковороду з вогню і трохи остудити.
рулет з курячої грудки - фото крок 6
6. На харчову плівку викласти грудки і розрівняти їх так, щоб не було вільного простору.
рулет з курячої грудки - фото крок 7
7. Викласти рівним шаром начинку з грибів. Щоб додати страві більше соковитості, можна додати пару дрібно нарізаних скибочки бекону або сала.
рулет з курячої грудки - фото крок 8
8. Для пікантності також класичний рецепт рулету з курячої грудки можна доповнити сиром.
рулет з курячої грудки - фото крок 9
9. За допомогою плівки загорнути щільно рулет.
рулет з курячої грудки - фото крок 10
10. Щоб курочка не висохла, а начинка не випадала з утворених дірочок, обмотати рулет можна беконом.
рулет з курячої грудки - фото крок 11
11. Викласти рулет на деко, змащений маслом або застелений фольгою. Відправити в розігріту духовку і запікати близько півгодини. Потім перевірити грудку на м'якість. От і все, злегка остиглий рулет можна акуратно нарізати і подавати до столу.

Схожі рецепти