Рулет із філе індички в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви віддаєте перевагу вживати в їжу дієтичне м'ясо, то індичих грудка буде найкращим вибором. З цього продукту можна зробити чимало страв, одним з них є запечені рулетики.
Задумалися про те, як приготувати рулет з філе індички в духовці? Для цього знадобиться зовсім небагато часу і старанності. Вибирайте для страви тільки свіжі і якісні продукти, тоді воно обов'язково вийде смачним і корисним!
- Инюшин грудка - 3 штуки
- Яйця - 4 штуки
- Майонез - 250 грам
- Часник - 2 зубчики
- Зелень - 1 пучок
Насамперед підготуйте все для омлету, який знадобиться в приготуванні наших рулетиков. Вбийте яйця в миску, туди ж додайте майонез. Порубати вимиту зелень ножем, додайте до яєць. Часник очистіть від лушпиння і видавіть через прес в миску. Перемішайте, приправити сіллю, поперчіть.
Розжарити сковороду, налийте на неї трохи соняшникової олії. Випікайте три однакових омлетного млинчика до готовності.
Індиче грудку вимийте, обсушити, звільніть від кісточок, а шкіру залиште. Покладіть шкіркою вниз м'ясо на рукав для запікання. Зверху кладіть млинець з яєць і майонезу.
Поверніть рулетики, зв'яжіть їх міцною ниткою (краще, якщо вона буде кулінарної).
Готові напівфабрикати викладіть на деко і випікайте в духовці при температурі 170 градусів протягом 50 хвилин. Подавайте рулетики з зеленню і будь-яким гарніром на вибір.