Рецепт Різотто з шинкою фото

Різотто з шинкою
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Іспанська кухня
М'ясо, Субпродукти, Крупи, Мал, Шинка
Дієтичне харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Різотто

Дуже смачне різотто з шинкою - прекрасний спосіб смачно перекусити в сімейному колі. Блюдо готується з рису "арбор", шинки і сиру "пармезан" . Різотто підійде для вечері або обіднього столу.

До вашої уваги - простий рецепт приготування різотто з шинкою. Обсмажуємо на оливковій олії цибулю, після кладемо рис і поступово вливаємо вино і бульйон. Рис повинен встигати вбирати бульйон, так що підливайте його потроху, постійно перемішуючи. Готову страву присипте сиром і базиліком. Хай щастить!

  • Рис "арбор" - 300 грам
  • Бульйон курячий - 900 мілілітрів
  • Масло оливкове - 1 Ст. Ложка
  • Шинка - 200 грам
  • Цибуля ріпчаста - 0, 5 штуки
  • Вино біле сухе - 100 мілілітрів
  • Помідори - 2 штуки
  • Сир "пармезан" - 100 грам
  • Перець - 1 За смаком
  • Сіль - 1 За смаком
  • Базилік - 1 За смаком
різотто з шинкою - фото крок 1
Подрібнюємо цибулю.
різотто з шинкою - фото крок 2
Базилік промийте і дрібно наріжте.
різотто з шинкою - фото крок 3
На оливковій олії обсмажуємо цибулю. Смажимо до прозорості.
різотто з шинкою - фото крок 4
Додаємо рис і готуємо 3 хвилини. Вливаємо вино, коли воно вбереться - додаємо курячий бульйон. Вливати бульйон необхідно порційно і перемішуючи, щоб він встигав вбиратися.
різотто з шинкою - фото крок 5
Після того як бульйон вбрався, додаємо порізану шинку і помідори. Перемішуємо і готуємо ще кілька хвилин.
різотто з шинкою - фото крок 6
Приправити сіллю і poperčite різотто. Перед подачею на стіл додайте базилік і тертий сир, перемішайте. Смачного!

Схожі рецепти