Різотто з мідіями
(покроковий рецепт з фото)
Є безліч способів приготування різотто, ну а різотто з мідіями, мабуть, найпопулярніший варіант! Тому давайте разом приготуємо це приголомшливе блюдо!
Я не стала цього разу експериментувати і взяла за основу класичний рецепт різотто з мідіями, все-таки тут, на мій погляд, ідеально дотримані пропорції і відмінно підібрані інгредієнти. У приготуванні теж немає абсолютно нічого складного, тому ви з легкістю зможете зробити це італійська страва, навіть без попередньої підготовки. Ну а про смак і говорити нема чого - словами його не передати! !! І взагалі таке блюдо відмінно підійде для тихого романтичного вечора зі свічками і приємною музикою. Так що пора влаштувати сюрприз своїй другій половинці і приготувати цю вишукану страву, ну а я допоможу вам і розповім, як зробити різотто з мідіями.
- Рис арборіо - 200 грам
- Мідії заморожені - 250 грам
- Вино біле сухе - 150 мілілітрів
- Вершкове масло - 35 грам
- Цибуля ріпчаста - 100 грам
- Часник - 2-3 зубчиків
- Пармезан - 50 грам
- Спеції - За смаком (перець чорний мелений, лавровий лист, перець гострий)
- Свіжа зелень - За смаком
- Сіль - За смаком
- Вода - 650 мілілітрів