Рецепт Різотто з цибулею фото

Різотто з цибулею
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Овочі , Крупи , Цибуля , Мал
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю , На швидку руку
Гарячі страви , Різотто
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 30 хв.

Рецепт різотто з цибулею - дуже простий. Іноді я використовую це різотто, як гарнір. Воно робиться з шампанським і сиром, тому цілком може бути і самостійною стравою.

Опис приготування:

Вперше різотто придумали в Мілані, потім це чудове блюдо розійшлося на всю Італію, і кожне місто, кожен кухар, вносили свою родзинку в різотто! Я знайшов рецепт різотто з цибулею, повірте, він теж дуже смачний! Добре поєднується з тушкованим м'ясом і свіжими овочами! Спробуйте!

  • Длінозерновой рис - 300 грам
  • Ріпчаста цибуля - 1 штука
  • Вершкове масло - 50 грам
  • Бульйон - 1 літр (м'ясний або овочевий, по вашому переваги.)
  • Сир пармезан - 50 грам
  • Келих шампанського Брют - 1 штука (або іншого сухого.)
  • Сіль - За смаком
  • Чорний мелений перець - За смаком
різотто з цибулею - фото крок 1
Дрібно нарубати лук і обсмажте його в каструлі.
різотто з цибулею - фото крок 2
Киньте до цибулі 150 грам рису, половина того, що нам знадобиться. І обсмажте сирої рис з цибулею до золотистої скоринки.
різотто з цибулею - фото крок 3
Потім в каструлю додайте залишився рис і залийте рис шампанським. І доведіть до кипіння. Потім зменшіть вогонь і варіть до повного приготування рис. Якщо раптом шампанського мало, додайте трохи води.
різотто з цибулею - фото крок 4
Коли рис звариться, змішайте його з вершковим маслом і тертим сиром.
різотто з цибулею - фото крок 5
Ваш різотто з цибулею готовий! Подавайте до столу!

Схожі рецепти