Рецепт Різнобарвні пельмені з рибою фото

Різнобарвні пельмені з рибою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто, Борошно, Риба та морепродукти
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю, Для дітей
Гарячі страви, Пельмені

Давно не бачив такого красивого страви, як різнокольорові пельмені. Вони здатні прикрасити будь-який святковий стіл, їх нарозхват будуть лопати навіть діти.

Ви тільки подивіться на фотографії - це фантастично красиве блюдо Діти просто обожнюють такі різнокольорові пельмені з рибою, тому варто постаратися і зліпити такі пельмені. Дорослим же вони подобаються не тільки своїм зовнішнім виглядом, але ще і смаком - філе тріски чудово замінює традиційний для рецептів пельменів м'ясний фарш. Словом, виходить і смачно, і красиво, хоча поклопотатися в приготуванні доводиться. Удачі

  • Борошно пшеничне - 500 грам
  • Куряче яйце - 2 штуки
  • Шпинат - 30 грам
  • Морква - 200 грам
  • Лихоманка - 300 грам
  • Вершкове масло - 30 грам
  • Цибуля ріпчаста - 1/2 штуки
різнобарвні пельмені з рибою - фото крок 1
Починаємо з підготовки інгредієнтів. По перше, просіюємо 500 г. Борошна. По-друге, за допомогою блендера або соковижималки видобуваємо спершу морквяний сік, потім - пюре зі шпинату. По-третє, блендером перетворюємо філе тріски в фарш. По-четверте, дрібно нарізаємо цибулю. Інгредієнти готові.
різнобарвні пельмені з рибою - фото крок 2
Беремо половину борошна, висипаємо її горочкой, на вершині горочки робимо поглиблення, в яке розбиваємо одне яйце і додаємо пюре зі шпинату. Гарненько перемішуємо і месім тісто. Аналогічно робимо тісто з другої половини борошна, яйця і морквяного соку.
різнобарвні пельмені з рибою - фото крок 3
Уже готове тісто звертаємо в плівку і залишаємо на 30-40 хвилин для набухання.
різнобарвні пельмені з рибою - фото крок 4
Рибний фарш з'єднуємо з трішечки обсмаженою цибулею і вершковим маслом. Солимо і гарненько перемішуємо.
різнобарвні пельмені з рибою - фото крок 5
Розкачуємо тісто в тонкий млинець, за допомогою формочки або звичайного склянки розрізаємо на кружечки.
різнобарвні пельмені з рибою - фото крок 6
Традиційним способом ліпимо пельмені - беремо один гурток тесту, в середину кладемо фарш, і звертаємо.
різнобарвні пельмені з рибою - фото крок 7
Беремо досочку або якусь страву, гарненько присипаємо борошном і акуратно викладаємо туди наші пельмені. Ставимо в морозилку. Потім беремо, скільки треба, кидаємо в киплячу воду і варимо близько 8-10 хвилин до готовності.

Схожі рецепти