Рецепт Різнобарвні пельмені з рибою фото

Різнобарвні пельмені з рибою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Борошно , Риба та морепродукти
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , Для дітей
Гарячі страви , Пельмені
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 1 г. 50 хв.

Давно не бачив такого красивого страви, як різнокольорові пельмені. Вони здатні прикрасити будь-який святковий стіл, їх нарозхват будуть лопати навіть діти.

Опис приготування:

Ви тільки подивіться на фотографії - це фантастично красиве блюдо Діти просто обожнюють такі різнокольорові пельмені з рибою, тому варто постаратися і зліпити такі пельмені. Дорослим же вони подобаються не тільки своїм зовнішнім виглядом, але ще і смаком - філе тріски чудово замінює традиційний для рецептів пельменів м'ясний фарш. Словом, виходить і смачно, і красиво, хоча поклопотатися в приготуванні доводиться. Удачі

  • Борошно пшеничне - 500 грам
  • Куряче яйце - 2 штуки
  • Шпинат - 30 грам
  • Морква - 200 грам
  • Лихоманка - 300 грам
  • Вершкове масло - 30 грам
  • Цибуля ріпчаста - 1/2 штуки
різнобарвні пельмені з рибою - фото крок 1
Починаємо з підготовки інгредієнтів. По перше, просіюємо 500 г. Борошна. По-друге, за допомогою блендера або соковижималки видобуваємо спершу морквяний сік, потім - пюре зі шпинату. По-третє, блендером перетворюємо філе тріски в фарш. По-четверте, дрібно нарізаємо цибулю. Інгредієнти готові.
різнобарвні пельмені з рибою - фото крок 2
Беремо половину борошна, висипаємо її горочкой, на вершині горочки робимо поглиблення, в яке розбиваємо одне яйце і додаємо пюре зі шпинату. Гарненько перемішуємо і месім тісто. Аналогічно робимо тісто з другої половини борошна, яйця і морквяного соку.
різнобарвні пельмені з рибою - фото крок 3
Уже готове тісто звертаємо в плівку і залишаємо на 30-40 хвилин для набухання.
різнобарвні пельмені з рибою - фото крок 4
Рибний фарш з'єднуємо з трішечки обсмаженою цибулею і вершковим маслом. Солимо і гарненько перемішуємо.
різнобарвні пельмені з рибою - фото крок 5
Розкачуємо тісто в тонкий млинець, за допомогою формочки або звичайного склянки розрізаємо на кружечки.
різнобарвні пельмені з рибою - фото крок 6
Традиційним способом ліпимо пельмені - беремо один гурток тесту, в середину кладемо фарш, і звертаємо.
різнобарвні пельмені з рибою - фото крок 7
Беремо досочку або якусь страву, гарненько присипаємо борошном і акуратно викладаємо туди наші пельмені. Ставимо в морозилку. Потім беремо, скільки треба, кидаємо в киплячу воду і варимо близько 8-10 хвилин до готовності.

Схожі рецепти