Рецепт Різнобарвні їжачки в сметанному соусі фото

Різнобарвні їжачки в сметанному соусі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Фарш , Крупи , Мал
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Їжачки
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Фарш - завжди смачно і швидко, така собі паличка-виручалочка. Ось, наприклад, їжачки, всі їх люблять і готують часто. А щоб трошки здивувати близьких, обкатайте їжачки в рисі різного кольору! симпатично.

Опис приготування:

Можна брати коричневий або бурий рис, дикий рис, суміш різного рису - буде забавно. Особливо сподобається дітям.

  • Фарш домашній - 500 грам
  • Цибуля ріпчаста - 2 штуки
  • Кнопка - 2 скибочки
  • Молоко - 100 мілілітрів
  • Яйце - 1 штука
  • Крем - 1 Склянка
  • Вода - 1 Склянка
  • Часник - 2 зубчики
  • Мал - 1 Склянка (трьох кольорів)
різнобарвні їжачки в сметанному соусі - фото крок 1
Фарш змішайте з тертим цибулею, розмоченим в молоці батоном, додайте яйце, поперчіть і посоліть за смаком. Добре вимішайте фарш і відбийте кілька разів про миску.
різнобарвні їжачки в сметанному соусі - фото крок 2
Обробити вологими руками тюфтельки розміром з середнє яйце.
різнобарвні їжачки в сметанному соусі - фото крок 3
Насипте рис різних кольорів по тарілочках. Обкатайте тюфтельки в рисі.
різнобарвні їжачки в сметанному соусі - фото крок 4
Покладіть в змащену глибоку форму.
різнобарвні їжачки в сметанному соусі - фото крок 5
Для соусу прогрійте нашатковану соломкою цибулю і роздавлений часник в олії до прозорості лука. Влийте сметану і воду, посоліть і поперчіть за смаком, доведіть до кипіння і проваріть пару хвилин.
різнобарвні їжачки в сметанному соусі - фото крок 6
Залийте їжачки соусом, накрийте фольгою і поставте в розігріту до 180 градусів духовку. Запікайте близько години до готовності рису.
різнобарвні їжачки в сметанному соусі - фото крок 7
Подавайте гарячими, прикрасивши зеленню, зі свіжими овочами.

Схожі рецепти