Їжачки в сметанному соусі
(покроковий рецепт з фото)
Набридли нудні котлети, які ви їсте день у день? Ну що ж, у мене є для вас відмінна альтернатива - соковиті і ніжні їжачки в сметанному соусі, які вам неодмінно сподобаються.
Скажу вам чесно, це чудове блюдо завжди було одним з найулюбленіших в нашій родині, і хоча котлети ми теж з радістю їмо, але все ж такі їжачки завжди стають справжнім святом в нашій родині. І якщо ви хочете урізноманітнити своє повсякденне меню і додати в нього щось новеньке, тоді я пропоную вам цей рецепт приготування їжачків в сметанному соусі. Вони виходять настільки ніжні, соковиті і ароматні, що хочеться їсти їх знову і знову, навіть дітки їдять такі м'ясні кульки з величезним задоволенням. І якщо ви хочете дізнатися, як зі звичайних продуктів приготує неймовірно смачна страва, то я розповім вам про це в своєму простому рецепті їжачків в сметанному соусі.
- Фарш м'ясний - 500 грам (свинина + яловичина)
- Мал - 0, 5 склянки
- Цибуля ріпчаста - 1-2 штук
- Крем - 200 грам
- Майонез - 1-2 Ст. Ложок
- Морква - 1 штука
- Томатний соус - 1-2 Ст. Ложок
- Спеції - За смаком
- Сіль - За смаком