Різдвяний м'ясний рулет
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную Вам приготувати м'ясний рулет. При цьому запікати нічого не треба. Досить просто заздалегідь відварити куряче м'ясо. Запрошую до перегляду.
Для начинки можна використовувати будь-які гриби. У мене були лисички, які восени були зібрані в лісі. Але Ви можете використовувати і печериці. Виходить святково і дуже смачно! Пригощайтеся!
- Куряче філе - 300 грам
- Сир сирний - 100 грам
- Зелень - 1 Пучков
- Гриби - 150 грам
- Мал - 100 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штук
- Часник - 2-3 зубчиків
- Грецькі горіхи - 2-3 Ст. Ложок
- Сіль - За смаком
- Спеції - За смаком

Відваріть куряче філе і трохи остудіть.
Потім подрібніть м'ясо блендером і перемішайте із зеленню і сирним сиром.
Потім подрібніть м'ясо блендером і перемішайте із зеленню і сирним сиром.

Гриби обсмажити з цибулею і часником. Трохи підсолити. Потім подрібніть всю масу блендером.

Куряче філе викладіть на лист харчової плівки і розрівняйте.

На м'ясо розкладіть грибну начинку і відварений рис.

Посипте подрібненими волоськими горіхами.

За допомогою плівки скрутіть в рулет і приберіть в холодильник на годину.

Застиглий рулет посипте зеленню, наріжте гострим ножем і подавайте до столу.
Щасливого Різдва!
Щасливого Різдва!