Рецепт Різдвяний м'ясний рулет фото

Різдвяний м'ясний рулет
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Птах, Гриби
Низькокалорійні, Пісні страви
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Страви з начинкою

Пропоную Вам приготувати м'ясний рулет. При цьому запікати нічого не треба. Досить просто заздалегідь відварити куряче м'ясо. Запрошую до перегляду.

Для начинки можна використовувати будь-які гриби. У мене були лисички, які восени були зібрані в лісі. Але Ви можете використовувати і печериці. Виходить святково і дуже смачно! Пригощайтеся!

  • Куряче філе - 300 грам
  • Сир сирний - 100 грам
  • Зелень - 1 Пучков
  • Гриби - 150 грам
  • Мал - 100 грам
  • Цибуля ріпчаста - 1 штук
  • Часник - 2-3 зубчиків
  • Грецькі горіхи - 2-3 Ст. Ложок
  • Сіль - За смаком
  • Спеції - За смаком
різдвяний м'ясний рулет - фото крок 1
Відваріть куряче філе і трохи остудіть.
Потім подрібніть м'ясо блендером і перемішайте із зеленню і сирним сиром.
різдвяний м'ясний рулет - фото крок 2
Гриби обсмажити з цибулею і часником. Трохи підсолити. Потім подрібніть всю масу блендером.
різдвяний м'ясний рулет - фото крок 3
Куряче філе викладіть на лист харчової плівки і розрівняйте.
різдвяний м'ясний рулет - фото крок 4
На м'ясо розкладіть грибну начинку і відварений рис.
різдвяний м'ясний рулет - фото крок 5
Посипте подрібненими волоськими горіхами.
різдвяний м'ясний рулет - фото крок 6
За допомогою плівки скрутіть в рулет і приберіть в холодильник на годину.
різдвяний м'ясний рулет - фото крок 7
Застиглий рулет посипте зеленню, наріжте гострим ножем і подавайте до столу.
Щасливого Різдва!

Схожі рецепти