Рибний суп з судака
(покроковий рецепт з фото)
Продумуєте меню на обід? Хочу запропонувати вам нескладний і дуже смачний варіант, як приготувати рибний суп з судака. Наваристий, швидкий в процесі, ароматний і апетитний. Спробувати точно варто!
Особливість цього супчика в тому, що бульйон варити заздалегідь не потрібно, так що весь процес займає трохи більше півгодини. Для більш інтенсивного аромату рекомендую, крім традиційних спецій, lavrovogo лист і перець, використовувати також сушену зелень.
- Судак - 1 штука
- Картопля - 5-7 штук
- Цибулина - 1 штука
- Морква - 2 штуки
- Яйце - 2 штуки
- Молоко - 1/2 склянки
- Сіль і спеції - За смаком
1. Очистіть і подрібніть овочі. У каструлі доведіть до кипіння воду.
2. У киплячу воду викладіть спеції і картопля. Варіть на середньому вогні близько 10 хвилин.
3. Додати сіль, додайте цибулю і моркву.
4. Рибку паралельно вимийте, обсушити і наріжте порційними шматочками.
5. Додайте шматочки судака в каструлю. На середньому вогні варите ще хвилин 15.
6. Яйце збийте в чашці з молоком і щіпкою солі.
7. Помішуючи, створіть воронку в супі і тонкою цівкою влийте молоко з яйцем.
Доведіть до кипіння, проваріть ще пару хвилин.
Доведіть до кипіння, проваріть ще пару хвилин.
8. Додайте свіжу або сушену зелень. Усе, рибний супчик з судака можна подавати до столу.