Рецепт Рибні котлети з судака фото

Рибні котлети з судака
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти , Судак
Для діабетиків
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Котлети
Кількість порцій: 12
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Рибні котлетки дуже корисні, адже в рибі міститься велика кількість необхідних мінералів і мікроелементів. Особливо рибку потрібно їсти маленьким дітям. Такі котлети повинні їм сподобатися.

Опис приготування:

Якщо вам стало цікаво, як приготувати рибні котлети з судака, то прочитайте цей рецепт. Рибні котлети можна подавати з будь-яким гарніром. Відмінно підійде відварний рис, картопляне пюре або ж паста. Щоб розкрити аромат риби, ви можете присипати котлетки зеленню (наприклад, свіжим кропом).

  • Філе судака - 500 грам
  • Цибуля ріпчаста - 2 штуки
  • Вершки - 100 мілілітрів (жирні)
  • Куряче яйце - 1 штука
  • Кнопка - 1 скибочку
  • Сіль - За смаком
  • Чорний перець - За смаком
  • Морква - 1 штука
  • Томатна паста - 2 Ст. Ложки
  • Борошно пшеничне - 1/2 чайних ложки
  • Масло оливкове - 3 Ст. Ложки
  • Лист лавровий - 1 штука
рибні котлети з судака - фото крок 1
Шматочок хліба покладіть в піалочку і залийте вершками. Вони обов'язково повинні бути жирними, щоб котлети не вийшло сухими. Рибне філе пропустите через м'ясорубку разом з очищеним цибулею. Можна подрібнити інгредієнти в блендері. Додайте фарш до розмочений хліб. Вбийте сире куряче яйце, приправити сіллю, поперчіть і гарненько все перемішайте.
рибні котлети з судака - фото крок 2
На плиту поставте сковорідку, влийте в неї оливкова олія. Розігрійте. Сформуйте з фаршу котлетки, які обсмажте з двох сторін до золотистої скоринки.
рибні котлети з судака - фото крок 3
Очистіть цибулю і моркву. Наріжте цибулю півкільцями, а морквину натріть на крупній тертці. Можете нашаткувати її соломкою при бажанні. Обсмажте їх з маслом в окремій сковорідці, додавши томатну пасту, борошно і лавровий лист.
рибні котлети з судака - фото крок 4
Зверху готових овочів викладіть котлетки з риби. Долийте трохи води і накрийте кришкою. Гасіть на повільному вогні, поки не випарується вся волога. Подавайте котлетки з відвареним рисом.

Схожі рецепти