Рецепт Рибні биточки фото

Рибні биточки
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Риба та морепродукти , Хек
Дієтичне харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Биточки
Кількість порцій: 2-4
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Ці рибні биточки виходять дивно смачними, оскільки готуються у фритюрі. Фарш можна брати будь-який, але краще - з морської білої риби. Я вирішила взяти хека. На гарнір буде смажена картопля.

Опис приготування:

Якщо ви любите рибу, раджу приготувати рибні биточки зі смаженою картоплею на гарнір. Фарш для приготування таких биточків можна брати з будь-якої риби, але найкраще підійде хек, Поллак або тріски. Якщо додати хліб, вимочений в молоці, то биточки вийдуть не тільки смачніше, але і ніжніше.

  • Хек - 1 штук
  • Білий хліб - 80 грам
  • Цибуля - 1 штук
  • Спеції та сіль - За смаком
  • Рослинна олія - 400 мілілітрів
  • Сухарі - 200 грам
  • Молоко - 150 грам
1
Дуже люблю готувати такі рибні биточки, оскільки вони виходять неймовірно смачними і повітряними. Секрет їх ніжності в тому, що в фарш додається молоко. Для приготування биточків нам знадобиться рибний фарш, який можна приготувати з філе білої морської риби (або взяти вже готовий).
2
Рибу нам потрібно добре почистити, після чого відокремте м'ясо від шкірки і кісток. Хліб замочіть в молоці.
3
Пропускаємо рибу кілька разів через м'ясорубку. Так само пропускаємо хліб і цибулю.
4
Додаємо яйце, сіль і спеції, після чого перемішуємо інгредієнти до утворення однорідної маси.
5
Формуємо биточки, обвалюють їх у борошні.
6
Обсмажуємо биточки з обох боків на олії.
7
Посипаємо свіжою зеленню і подаємо. Смачного!

Схожі рецепти